Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarázza már el nekem valaki hogy szakítás után, a nő miért ismerkedik egyből és miért megy bele hirtelen új kapcsolatba?
Mert nem létezik a híres-neves "gyászidőszak".
Felgyorsult világunkban nincs idő ilyenekre, kedves. 😂
Mi ezt tapasztalatból írtuk kérdező.
Mégis miért kéne azonnal más neki ? Hirtelen pont megtalálta az igazit? A fenéket.
Sőt, elmondom neked, hogy általában ilyenkor még ők is kezdeményeznek. Azokra a pasikra kezdik rádobni a lájkokat teljesen véletlen fél-egy éves képekre, 3 napra rá már ágyban vannak. Épp a minap volt szerencsém egy ilyenhez.
*Azokra a pasikra kezdik el rádobni a lájkokat akikre végig csorgatták a nyálukat
Bocsánat.
Tapasztalatbol?
Tullepett rajtad, nem utanad sir.
Ideje lenne neked is tovabblepni.
N
A gyászidőkat nem törvényszerű, hogy márpedig meg kell lennie, hanem normális.
A kérdező sem erre volt kíváncsi, hanem arra, hogy
- miért van az, hogy a lányok (hatalmas arányban) szakítás után egy héttel már mással vannak kapcsolatban
- ha egy hét múlva kapcsolatban van akkor miért szól itt állandóan hónapokig tartó ismerkedésről meg randizásról a fáma
- miért van az, hogy, akár egy robotnak 5 perc elég a teljes újraformázáshoz és másnap már úgy ébrednie mintha semmi köze nem lett volna ahhoz az illetőhöz.
Én sem siratom hetegik a szemetet vagy egy szakadt cipőmet amit éppen tegnap dobtam ki csak ez nem egészen ugyanaz.
Egyébként szerintem a lányok többsége igazából nem érzelmi, hanem önérdek vezérelt alapon lép kapcsolatba, miközben ennek ellentétjét próbálják látszatni. Viszont, ha nem így van akkor nem is normális három nap után teljesen túllépni valakin úgy, mintha nem is létezett volna.
Egy androidnál ezt elnézném mert elmenti a háttértárra az emlékeket és adatokat majd végzi tovább a dolgát. Egy elvileg érző lénynél viszont nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!