Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarázza már el nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarázza már el nekem valaki hogy szakítás után, a nő miért ismerkedik egyből és miért megy bele hirtelen új kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Nem értem ezeket a nőket, most tapasztalom 5.alkalomra hogy egyik napról másikra szakítás és hirtelen más van az illetőnek. Komolyan ti nők kezdek mindenkit .....nak nézni. Nem tudom ti mit gondoltok erről? Ez miért van miért csinálják??
2018. márc. 30. 14:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
69%
Nem minden kapcsolat végződik így. Nem mindegy milyen volt a kapcsolat, nem mindegy milyenek a felek, nem mindegy ki szakított, nem mindegy mennyi idő után. Ha nálad mindig ugyanaz a séma ismétlődik én elgondolkodnék a helyedben mi lehet velem a gond. Én a magam részéről láttam már példát arra is, amit te írsz, nőtől és férfitól is, ahogy láttam sokáig egyedül lenni és évekig szenvedni nőt is és férfit is. Egyiket sem tartom normális menetnek egy kapcsolat után, ha az egyébként két értelmes felnőtt ember kapcsolata volt.
2018. márc. 30. 14:21
 12/39 anonim ***** válasza:
59%

Mert nem létezik a híres-neves "gyászidőszak".

Felgyorsult világunkban nincs idő ilyenekre, kedves. 😂

2018. márc. 30. 14:28
 13/39 anonim ***** válasza:
95%
Valószínűleg már jóval korábban véget ért bennük a veled való kapcsolat, mint a hivatalos szakítás időpontja, ezért tudnak szinte azonnal új kapcsolatba kezdeni.
2018. márc. 30. 14:31
 14/39 anonim ***** válasza:
49%
Kommunikálni kel, beszélni és akkor nem ér meglepetésként, hogy a baratnőd szakítas előtt már fél évvel nem szeretett és túl vokt rajtad. Ennyike
2018. márc. 30. 14:33
 15/39 A kérdező kommentje:
Egy két kommentelőnek apád ... sír. Meg a lelkem teljesen nyugodt. Kitettem egy kérdést és ennyi. Erre jönnek az IQ kommentek. Egy két kivételével. Igen lehet olyanokat fogok ki. Igen lehet hogy azért hogy jobban felejtsen azért keres mást. Sok minden lehet. De valaki tapasztalatból írjon.
2018. márc. 30. 14:39
 16/39 anonim ***** válasza:
77%

Mi ezt tapasztalatból írtuk kérdező.

Mégis miért kéne azonnal más neki ? Hirtelen pont megtalálta az igazit? A fenéket.

Sőt, elmondom neked, hogy általában ilyenkor még ők is kezdeményeznek. Azokra a pasikra kezdik rádobni a lájkokat teljesen véletlen fél-egy éves képekre, 3 napra rá már ágyban vannak. Épp a minap volt szerencsém egy ilyenhez.

2018. márc. 30. 14:46
 17/39 anonim ***** válasza:
77%

*Azokra a pasikra kezdik el rádobni a lájkokat akikre végig csorgatták a nyálukat

Bocsánat.

2018. márc. 30. 14:47
 18/39 anonim ***** válasza:
17%
Mikor megismerkedtünk a férjemmel, én épp egy 7 éves, ő meg egy 10 éves kapcsolatból lépett ki. Mire egy kapcsolat véget ér, arra már rég nem működik valami a két ember között, csak nem mindig könnyű kilépni belőle. Mi szinte egyből összejöttünk, 3 hónap után összeköltöztünk és 8 éve vagyunk együtt boldogan. Mire kellett volna várni?
2018. márc. 30. 14:52
 19/39 anonim ***** válasza:
97%

Tapasztalatbol?

Tullepett rajtad, nem utanad sir.

Ideje lenne neked is tovabblepni.

N

2018. márc. 30. 14:55
 20/39 anonim ***** válasza:
48%

A gyászidőkat nem törvényszerű, hogy márpedig meg kell lennie, hanem normális.

A kérdező sem erre volt kíváncsi, hanem arra, hogy

- miért van az, hogy a lányok (hatalmas arányban) szakítás után egy héttel már mással vannak kapcsolatban

- ha egy hét múlva kapcsolatban van akkor miért szól itt állandóan hónapokig tartó ismerkedésről meg randizásról a fáma

- miért van az, hogy, akár egy robotnak 5 perc elég a teljes újraformázáshoz és másnap már úgy ébrednie mintha semmi köze nem lett volna ahhoz az illetőhöz.

Én sem siratom hetegik a szemetet vagy egy szakadt cipőmet amit éppen tegnap dobtam ki csak ez nem egészen ugyanaz.

Egyébként szerintem a lányok többsége igazából nem érzelmi, hanem önérdek vezérelt alapon lép kapcsolatba, miközben ennek ellentétjét próbálják látszatni. Viszont, ha nem így van akkor nem is normális három nap után teljesen túllépni valakin úgy, mintha nem is létezett volna.

Egy androidnál ezt elnézném mert elmenti a háttértárra az emlékeket és adatokat majd végzi tovább a dolgát. Egy elvileg érző lénynél viszont nem nagyon.

2018. márc. 30. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!