Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác szakítás után 1.5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác szakítás után 1.5 hét múlva mással randizgat, de közben mindig az exbarátnőjét bámulja, az azt jelenti hogy belemenekült egy kapcsolatba? (Ő szakított. )

Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 08:26
1 2
 1/12 CptTomato ***** válasza:
Azt jelenti hogy a szakítás még friss és mivel vélhetően azért(is) volt az exével mert tetszett neki ezért jó érzés ránézni, ha járnak ha nem.
2014. okt. 29. 08:32
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

1 hónapja szakítottunk,a lánnyal kb másfél-2 hete vannak együtt de már előtte is találkozgattak.

Szakításkor azt mondta hogy ő már nem szeret és nem hiányzom neki,nem érdeklem,de amióta vége azóta folyamatosan bámul,és biztos forrásból tudom hogy még Fcebookon is ,,szemmel tart".

2014. okt. 29. 08:38
 3/12 CptTomato ***** válasza:
Remélem sok fiatal és/vagy éretlen ember olvassa... ami a facebookon történik az hazugság... mindenki néz meg rajta olyasmit amit nem kellene.... vagy méginkább, ami nem érdekli, mert unatkozik és képtelen felmenni egy hírportálra/felhívni azt akivel beszélni akar stb.
2014. okt. 29. 08:40
 4/12 A kérdező kommentje:
3: Nem tudom te hogy vagy vele,de én nem nézem folyamatosan olyan emberek adatlapját,akik nem érdekelnek.Mindegy,kicsit elkanyarodtunk a témától.
2014. okt. 29. 08:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Biztosan mondhatom, hogy facen (és máshol sem) tényleg nem nézelődünk olyan után, aki nem érdekel minket... Nekem is volt ilyen személy, akivel bár nem voltam párkapcsolatban, mégis figyelte a dolgaim, mert érdekelte hogy mi volt velem. Ezt nyíltan vállalta is, volt hogy szinte a kitett dolgaival "válaszolt" kimondatlanul az általam kitett dolgokra... Nem mindenki használja unatkozásra a facebookot. 24N
2014. okt. 29. 08:49
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm 5-ös!

A lényeg,hogy amikor azt mondta hogy nem szeret és nem hiányzom,üti azt ahogy viselkedik ha meglát+ezt a Facebookos figyelgetést,és nem tudom melyiknek higyjek,a szavaknak vagy ahogy viselkedik?

2014. okt. 29. 08:57
 7/12 anonim ***** válasza:
és közben azt gondolja, igen ő, megvolt :D
2014. okt. 29. 09:29
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem feküdtünk le,15L vagyok, ő 18F.

1 hónapig jártunk.

2014. okt. 29. 09:30
 9/12 anonim ***** válasza:
túléled :)
2014. okt. 29. 09:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Az oké,de mit gondoltok róla az alapján amiket leírtam?!
2014. okt. 29. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!