Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarázza már el nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarázza már el nekem valaki hogy szakítás után, a nő miért ismerkedik egyből és miért megy bele hirtelen új kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Nem értem ezeket a nőket, most tapasztalom 5.alkalomra hogy egyik napról másikra szakítás és hirtelen más van az illetőnek. Komolyan ti nők kezdek mindenkit .....nak nézni. Nem tudom ti mit gondoltok erről? Ez miért van miért csinálják??
2018. márc. 30. 14:10
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Utolsó 3 valaszolonak köszönöm szépen! Értem. Úgy volt hogy szállóra költözött a csaj ahol pasikkal van.Munkahely miatt. És ahogy odament egyből másnap dobott. De ismerek mindenkit tudtam kivel van, mert mondta is hogy bejön neki ott egy srác. De nem gondoltam volna hogy ilyen hamar 1 héten belül új kapcsolat. Ráadásul az első szimpatikus személlyel. De igen hagyom. Nem szoktam futni. De érdekelt kinek mi a véleménye tapasztalata. Köszönöm válaszotokat!
2018. márc. 30. 15:23
 22/39 anonim ***** válasza:
Gyávák egyedül lenni.
2018. márc. 30. 15:45
 23/39 anonim ***** válasza:
44%
#22 inkább az a gyáva, aki nem mer egyedül lenni, hanem rögtön a következő kapcsolatba rohan.
2018. márc. 30. 15:48
 24/39 anonim ***** válasza:
89%

Ugyanazt írtátok. o.O

2018. márc. 30. 15:50
 25/39 Noren1989 ***** válasza:
0%
Kérdező: én tapasztalatból írtam.
2018. márc. 30. 15:51
 26/39 anonim ***** válasza:
#24 jah igazad van, nem nagyon vagyok magamnál :D
2018. márc. 30. 15:51
 27/39 anonim ***** válasza:
43%

Jaguar: statisztikai teny, a nok jobban birjak egyedul. Kevesbbe fuggenek.

Masreszt, a szakitas nem pentekrol szombatra tortenik, addigra a szakito fel mar reg lezarta magaban a kapcsolatot.

2018. márc. 30. 15:52
 28/39 anonim ***** válasza:
83%

Ennek ellenére szinte mégis mindig van valakijük, elég fura.

Tartósan független huszonéves lányt én akkor látok amikor fehér hollót farkasra vadászni.

Egyébként azt mind szép és jó, hogy ő már addigra lezárta magában a kapcsolatot, tényleg tök jó, csak nem ártana a másikat is értesíteni erről még azelőtt, hogy "hahó, 1-2 hónap múlva valószínű már nem leszünk együtt mert nem érzem úgy".

Mert ez, hogy én lezárom, a másikat kidobom mint egy rongyot aztán még én én értetlenkedem, hogy miért nem lép tovább az elég valószerűtlen.

2018. márc. 30. 16:02
 29/39 A kérdező kommentje:
28 igen. Ez kb így történt semmi előzmény. De hát nincs meg az tisztelet a legtöbb kapcsolatba. Eleje jó vége rossz..
2018. márc. 30. 16:16
 30/39 A kérdező kommentje:
Nem baj, anyukám amúgy is arra tanított hogy az elhasznált játékaimat adjam másnak.
2018. márc. 30. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!