Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha 25-30 évesen valaki a szüleinél lakna, húznátok a szátokat, de belemennétek a kapcsolatba, mert tetszene a srác. Aztán felvinne titeket a családi lakba, és ez fogadna?

Figyelt kérdés

Ilyen szobája lenne:

[link]

Egyből nem zavarna, hogy a szüleivel él, és nem valami kis lepukkant albérletben?

2018. márc. 27. 20:01
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
82%

Marhára zavarna, alapból nem is kezdenék ilyen "férfival".

21 éves koromtól egyedül tartom el magam, és hülyét kapnék, ha NULLA privát szféránk lenne, mert anyuciékat kell kerülgetni.

Felejtős.

2018. márc. 28. 19:50
 42/53 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy miért kéne máshogy tekintenem rá, csak mert a GYEREKSZOBÁJA modern berendezésű? És?

Attól NEM önálló ember, hanem mindig a szüleit-tesókat kéne kerülgetnem, ha ott vagyok. Hagyjuk.

2018. márc. 28. 19:52
 43/53 A kérdező kommentje:

Ez mitől lenne gyerekszoba? Te normális vagy?

Ha van saját lakásod, mi a probléma? Nálatok ezek szerint nem kell szülőket kerülgetni. :)

2018. márc. 28. 20:33
 44/53 anonim ***** válasza:
91%

Amennyiben a szüleivel él, akkor az ő szobáját, legyen az bárhogy berendezve, gyerekszobának nevezik.

2018. márc. 28. 20:40
 45/53 A kérdező kommentje:

# 44/

Te magadat pontozgatod fel? Mert ennyi hülye ember nem létezhet.

Te az a femináci troll vagy, akiről mindenki beszél, hogy van 100 regisztrációja. Igaz?

És ha a lakás fele át van iratva a gyerekre, akkor átminősül hálószobává? Vagy hogy gondoltad ezt?

2018. márc. 28. 21:22
 46/53 A kérdező kommentje:
Ja persze, 74%-os vagy. Valaki írta is, hogy akörül mozog az összes regisztrációd.
2018. márc. 28. 21:23
 47/53 anonim ***** válasza:
84%

nem a 44-es vagyok, de ha a lakás fele át van írva a gyerek nevére, attól még ugyanolyan gyerek és ugyanolyan kiszolgáltatott helyzetben van a gyerekszobájában. Nem jó érzés felnőtt nőnek a szülőket kerülgetni, ha szexelni akar. Meg nem imponál az embernek egy gyerekként élő férfi.

Én megértem, ha valakinek nincs pénze elköltözni. De hogy még ne is akarjon, az nekem biztosan kizáró ok.

2018. márc. 28. 21:25
 48/53 anonim ***** válasza:
95%

Nem, én a 40-es valaszoló vagyok.

Nem kedvelem, mikor egyéb regisztrációkkal összemosnak, csak mert ugyanaz a százalékom. Ráadásul semmi sértőt vagy csúnyát nem írtam. A szülői házban a gyerek szobáját gyerekszobának hívják. Ha majd épít/vásárol magának sajátot, ott nyilván nem gyerekszobája lesz. Nem hiszem, hogy olyan sok ész kell ennek belátásához. És igen, ahol felnőttünk, az a gyerekszobánk akkor is, ha a fele ház a miénk lesz. Ha majd nem lesznek szüleim, a megörökölt házban attól még gyerekszobám van. Nem vágom, minek kell lovagolni a szavakon.

2018. márc. 28. 22:28
 49/53 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, most komolyan azért besértődsz mert a többség nem ért veled egyet és nem esik hasra ettől az egyéniség nélküli, lakberendezett mű szobától ami úgy néz ki, mint egy iroda? Meg a ténytől, hogy mégiscsak anyuciék házában van? Megsértődsz, mert a többség a lepukkant albérletet választaná? És miért femináci az, akinek ez nem jön be? Ja, és nekem csak ez az egy regisztrációm van, és csak egyszer szóltam hozzá, még korábban.
2018. márc. 29. 22:50
 50/53 A kérdező kommentje:

Nem sértődök meg, kizárt dolog, hogy valakinek nem tetszik ez a szoba.

Ti irigykedtek. Nem baj, magyar szokás.

2018. márc. 30. 16:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!