Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha 25-30 évesen valaki a szüleinél lakna, húznátok a szátokat, de belemennétek a kapcsolatba, mert tetszene a srác. Aztán felvinne titeket a családi lakba, és ez fogadna?

Figyelt kérdés

Ilyen szobája lenne:

[link]

Egyből nem zavarna, hogy a szüleivel él, és nem valami kis lepukkant albérletben?

2018. márc. 27. 20:01
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
94%

“Lányok, mit szólnátok, ha 25-30 évesen valaki a szüleinél lakna, húznátok a szátokat, de belemennétek a kapcsolatba, mert tetszene a srác. Aztán felvinne titeket a családi lakba, és ez fogadna?”

Ha nem lenne erre büszke nem igy tette volna fel a kérdést.

“...Aztán felvinne a családi lakba, és ez fogadna?…”

“…Egyből nem zavarna, hogy a szüleivel él, és nem valami kis lepukkant albérletbe? “

Szimpla szövegértés. Büszke erre és hogy nem egy lepukkant albiban él. Most mire is akar felvágni hogy egy szépen berendezett szobába lakik a szüleivel 30 évesen? A berendezésre és hogy anyuciéknak volt pénze szép otthonra?

Melyik nőt lehet evvel levenni a lábáról?

2018. márc. 27. 23:11
 32/53 anonim ***** válasza:

A kérdező megrekedt egy 17 éves kamasz srác szintén. Evvel a korosztállyal próbálkozon inkább.

Vannak aranyàsó nők és infantilis srácok.

2018. márc. 27. 23:14
 33/53 anonim ***** válasza:
0%

"Ha nem lenne erre büszke nem igy tette volna fel a kérdést."

Szóval leírt egy helyzetet és idevágtad a SAJÁT prekoncepciód. Miről beszélünk egyáltalán? :D

"A kérdező megrekedt egy 17 éves kamasz srác szintén. Evvel a korosztállyal próbálkozon inkább."

Kb. pont annyira rekedt meg egy 17 éves srác szintjén, mint azok a női válaszolók, akik minden kritikára csak a piros kezecskét képesek nyomni. Sehol máshol nem láttam még ennyi magától elszállt, beszűkült gondolkodású nőt egy helyen tobzódni.

2018. márc. 27. 23:16
 34/53 anonim ***** válasza:

Ha bejon a srac,mehet az ismekedes. De a szuleivel nem akarnek talni meg jopofizni. Itt a szulei jelenlete a problema.

A lepukkant albi afuggetlensegi torekveseit mutatna. Azert lenneaz szimpatikusabb.

Az ikea meg hasonlo ujgazdag hulyesegektol iszonyodom. En az antik tomorfabutorok kozott erzem otthon magam.

En magamhoz hivnam max.

2018. márc. 27. 23:59
 35/53 A kérdező kommentje:

# 31

De még mindig nem értem, hogy a berendezésnek mi köze a szülőkhöz. És ha maga vette? Mert neki is jó munkája van? Az a 2 iMac többe kerül, mint egy éves albérleti díjad. Most nem felvágásból, ezek csak tények.

A szülei házához meg természetesen egy gyereknek sincs köze szinte sehol sem a világon, nem is értem ezt az érvelést.

A szüleidnek te vettél házat? Vagy miért irigykedsz azokra a családokra, akik szép házat tudtak venni?

Egy 16 éves kislány szintjén vagy.

2018. márc. 28. 00:33
 36/53 anonim ***** válasza:

Ez a szoba szerintem lélektelen. Rend és tisztaság az oké, de semmi otthonos, vagy személyes nincs benne.

Nem ájulnék el tőle, sőt.

2018. márc. 28. 02:58
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként miért gondoljátok, hogy ez a szobaberendezés drága? Csak azért mert modern stílusú? Épp lakást rendezünk be, simán ki lehet ilyen kaliberű dolgokat hozni egy kis ügyeskedéssel és diy okoskodással.
2018. márc. 28. 06:28
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem pont az a lényeg, hogy a férfi jól keres-e. NE a gyerekszobába fektesse a pénzét. Egy normális nő független férfit keres, nem olyat, aki drága elektromos cikkekkel hordja tele a gyerekszobáját.

Én megértem, hogyha valaki x ideig nem tud elköltözni, nem olyan egyszerű, főleg, mióta pár éve úgy megnőttek az ingatlanárak. De akkor gyűjtsön vagy valami, és ne a gyerekszobájába fektesse a pénzt.

2018. márc. 28. 07:18
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Vagy legalább ne azzal akarjon már lenyűgözni.
2018. márc. 28. 09:48
 40/53 anonim ***** válasza:
55%
Őszintén mondom, hogy engem sosem érdekelt, egy férfi magányosan él, avagy a szüleivel. Én is a szüleimmel éltem, míg nem költöztem össze a párommal. Kényelmes, jo dolog, azokkal voltam, akiket szeretek, mindig szóltak hozzám egy jó szót. Ebben nem látom, hol van a probléma. A háztartás nagyobb részét én vittem, adtam a közösbe, sokszor én főztem, segítettem rendben tartani az udvart stb. Csak mert valaki a szüleivel lakik, még nem életképtelen. Feltételezem, egy férfi sem. A szobája és az abban levő berendezési tárgyak meg főleg az ő dolga. Itt sem értem, hogy mi az én előnyöm abból, hogy neki akármilyen kütyüje van.
2018. márc. 28. 11:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!