Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha 25-30 évesen valaki a szüleinél lakna, húznátok a szátokat, de belemennétek a kapcsolatba, mert tetszene a srác. Aztán felvinne titeket a családi lakba, és ez fogadna?
Ilyen szobája lenne:
Egyből nem zavarna, hogy a szüleivel él, és nem valami kis lepukkant albérletben?
“Lányok, mit szólnátok, ha 25-30 évesen valaki a szüleinél lakna, húznátok a szátokat, de belemennétek a kapcsolatba, mert tetszene a srác. Aztán felvinne titeket a családi lakba, és ez fogadna?”
Ha nem lenne erre büszke nem igy tette volna fel a kérdést.
“...Aztán felvinne a családi lakba, és ez fogadna?…”
“…Egyből nem zavarna, hogy a szüleivel él, és nem valami kis lepukkant albérletbe? “
Szimpla szövegértés. Büszke erre és hogy nem egy lepukkant albiban él. Most mire is akar felvágni hogy egy szépen berendezett szobába lakik a szüleivel 30 évesen? A berendezésre és hogy anyuciéknak volt pénze szép otthonra?
Melyik nőt lehet evvel levenni a lábáról?
A kérdező megrekedt egy 17 éves kamasz srác szintén. Evvel a korosztállyal próbálkozon inkább.
Vannak aranyàsó nők és infantilis srácok.
"Ha nem lenne erre büszke nem igy tette volna fel a kérdést."
Szóval leírt egy helyzetet és idevágtad a SAJÁT prekoncepciód. Miről beszélünk egyáltalán? :D
"A kérdező megrekedt egy 17 éves kamasz srác szintén. Evvel a korosztállyal próbálkozon inkább."
Kb. pont annyira rekedt meg egy 17 éves srác szintjén, mint azok a női válaszolók, akik minden kritikára csak a piros kezecskét képesek nyomni. Sehol máshol nem láttam még ennyi magától elszállt, beszűkült gondolkodású nőt egy helyen tobzódni.
Ha bejon a srac,mehet az ismekedes. De a szuleivel nem akarnek talni meg jopofizni. Itt a szulei jelenlete a problema.
A lepukkant albi afuggetlensegi torekveseit mutatna. Azert lenneaz szimpatikusabb.
Az ikea meg hasonlo ujgazdag hulyesegektol iszonyodom. En az antik tomorfabutorok kozott erzem otthon magam.
En magamhoz hivnam max.
# 31
De még mindig nem értem, hogy a berendezésnek mi köze a szülőkhöz. És ha maga vette? Mert neki is jó munkája van? Az a 2 iMac többe kerül, mint egy éves albérleti díjad. Most nem felvágásból, ezek csak tények.
A szülei házához meg természetesen egy gyereknek sincs köze szinte sehol sem a világon, nem is értem ezt az érvelést.
A szüleidnek te vettél házat? Vagy miért irigykedsz azokra a családokra, akik szép házat tudtak venni?
Egy 16 éves kislány szintjén vagy.
Ez a szoba szerintem lélektelen. Rend és tisztaság az oké, de semmi otthonos, vagy személyes nincs benne.
Nem ájulnék el tőle, sőt.
Itt nem pont az a lényeg, hogy a férfi jól keres-e. NE a gyerekszobába fektesse a pénzét. Egy normális nő független férfit keres, nem olyat, aki drága elektromos cikkekkel hordja tele a gyerekszobáját.
Én megértem, hogyha valaki x ideig nem tud elköltözni, nem olyan egyszerű, főleg, mióta pár éve úgy megnőttek az ingatlanárak. De akkor gyűjtsön vagy valami, és ne a gyerekszobájába fektesse a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!