Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha 25-30 évesen valaki a szüleinél lakna, húznátok a szátokat, de belemennétek a kapcsolatba, mert tetszene a srác. Aztán felvinne titeket a családi lakba, és ez fogadna?

Figyelt kérdés

Ilyen szobája lenne:

[link]

Egyből nem zavarna, hogy a szüleivel él, és nem valami kis lepukkant albérletben?

2018. márc. 27. 20:01
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, én is a szüleimmel lakom, de biztos hogy nem költöznék oda. Ha olyan komoly lenne a kapcsolat közös lakásba költöznénk. Ha nem akarna külön válni a szüleitől az zavarna.
2018. márc. 27. 21:31
 22/53 anonim ***** válasza:
30%
Ez a gyakorlatban sokszor így megy. Kőgazdag srác ismerőseimnél még egy csaj sem tette szóvá, hogy gáz, hogy a családdal lakik. Csóri ismerőseimnél minden második csaj. Szerencsére, minden második normális volt ilyen téren.
2018. márc. 27. 21:40
 23/53 A kérdező kommentje:

Ti egyből azt feltételezitek, hogy egy friss kapcsolatban oda is kell költözni a sráchoz?

Aranyásók vagytok?

2018. márc. 27. 21:52
 24/53 anonim ***** válasza:
0%
#25: Szomorúan kell kijelentenem és én sem gondoltam volna, de: A nők óriási része burkoltan aranyásó.
2018. márc. 27. 21:56
 25/53 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos ilyen a szobám, csak nagyobb a rendetlenség és a TV, de csak egy monitorral, pedig nem ilyet akartam, de mégis ilyen lett. :/
2018. márc. 27. 21:58
 26/53 anonim ***** válasza:
28%

Hát csajok, hol itt a probléma.

Ha annyira zavar titeket, hogy anyós a szomszéd szobában van, mikozben szexeltek, akkor majd szexeltek nálatok.

Hisz gondolom nektek akkor saját, külön lakásotok van.

Ha ezt ennyire alap dolognak gondoljátok.

Probléma megoldva ;)

2018. márc. 27. 22:00
 27/53 anonim ***** válasza:

Most komolyan nem érted?

Közel a 30hoz ne anyádék lakására légy büszke.

Aki nekem ennyi idősen a gyerekkori szobájának az enteriőrét mutogatná és büszke lenne rá azt kinevetném.

Ez a kamaszoknál divat, nem 30 évesen.

Nem érdekel milyen lakásuk van a szüleidnek.

Közben meg egy 30 éves nő öregnek számít néhány férfinél miközben ennyi idősek a gyerekszobájukra büszkék.

Akkor csodálkoznak néhányan miért kezd egy 25-30 nő idősebb férfival.

2018. márc. 27. 22:27
 28/53 A kérdező kommentje:

"Közel a 30hoz ne anyádék lakására légy büszke. "

Ki mondta, hogy bárki is büszke bármire? Nem tudom mit vergődtök, ráadásul a szobában lévő dolgokat ki mondta, hogy nem ő vette?

Másik kommentben tanácsolta valaki, hogy a szülők vegyenek egy lakást, érdekes, azzal már nem lenne semmi bajotok. :D

2018. márc. 27. 22:36
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

"Másik kommentben tanácsolta valaki, hogy a szülők vegyenek egy lakást, érdekes, azzal már nem lenne semmi bajotok. :D"

Én tanácsoltam, miért lenne bajom vele? Felőlem ő is vehet lakást a saját pénzéből, vagy lakhat albérletben, neki kell ott laknia, nem nekem, nekem semmi közöm a dologhoz. Az a lényeg, hogy ne kelljen idegenek házába menni, az egész famíliával találkozni akárhányszor felmegyek az illetőhöz.

2018. márc. 27. 22:45
 30/53 anonim ***** válasza:
0%

#27: "Közel a 30hoz ne anyádék lakására légy büszke."

Senki sem mondta, hogy erre büszke vagy ilyesmi.

"Akkor csodálkoznak néhányan miért kezd egy 25-30 nő idősebb férfival."

A csodálkozás igazából akkor megy, ha egy anyagias nőre kimeri valaki mondani, hogy anyagias. Itt is naponta jönnek a hozzászólások, amit anyagias nők írnak, aztán lepontozzák azt, aki ugyanazt írja férfiként, amit ők írtak pár hozzászólással feljebb.

Én kifejezetten örülök, hogy az ilyen nők idősebb férfiakkal kezdenek. Könnyebben tudok válogatni azok közül, akik valóban nők, nem csak pénzért kapható nemiszervek.

2018. márc. 27. 22:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!