Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha 25-30 évesen valaki a szüleinél lakna, húznátok a szátokat, de belemennétek a kapcsolatba, mert tetszene a srác. Aztán felvinne titeket a családi lakba, és ez fogadna?
Ilyen szobája lenne:
Egyből nem zavarna, hogy a szüleivel él, és nem valami kis lepukkant albérletben?
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
(Igen, tudom, hazug rbanc vagyok. Le sem kell írnotok. :D)
Te.. azon a képen a szobába nem lehet bemenni. Mozdulni se. Bent lenni se.
A kérdés a dekorációs, esztétikai részére szólt. Az élhetetlen más dolog.
"Egyből nem zavarna, hogy a szüleivel él, és nem valami kis lepukkant albérletben?"
Csak a magam nevében beszélek, de én ugyanúgy "húznám a számat", már ha egyáltalán belemennék egy ilyen kapcsolatba. Semmi közöm ahhoz, hogy ki hol lakik, mindenki úgy él, ahogy neki kényelmes vagy ahogy megengedheti magának. Ha ilyen fszán berendezett szobája van, az csak azt jelenti, hogy biztos gazdagok a szülei, de ettől függetlenül még mindig ugyanúgy fennáll az eredeti probléma: az a baj a dologgal, hogy nem akarok felnőtt létemre anyu-aputól csak egy ajtóval elválasztva szexelni a párommal úgy, hogy hallanak minden nyögést, minden mozdulatot, az ágy minden reccsenését. Nem akarok idegenek lakásában zuhanyozni, idegenekkel aludni. Nem akarok elbújni, ha privát jellegű dologról szeretnék beszélgetni a párommal. Nem akarok a párom szüleivel, esetleg testvéreivel (akikhez egy friss kapcsolatban semmi közöm nincs) jópofizni, akárhányszor felmegyek hozzá.
Plusz ha tényleg ilyen gazdagok a szülők (vagy ha ő rendezte be magának a szobát, akkor a párom), akkor nem értem, miért nem vesznek/vesz neki/magának egy lakást, vagy költözik albérletbe. Más problémák is vannak, ha 25-30 évesen valakinek még nincs igénye arra, hogy a szüleitől külön, önállóan éljen, főleg ha simán megengedhetné magának.
Attól hogy anyádéknak van egy szép lakása (nem mindegy hol) még neked nincs semmid.
Nem érdekelne mert nem akarok egy szobába lakni az anyósom hazában akármilyen drága a bútor vagy Apple asztali gép van az asztalon.
Ettől kb. gimis lányok árulnak el nem korodbeliek.
Hát, mivel introvertált vagyok, nem mennék családi házba, gyerekként is rémálom volt ott aludni a barátoknál.
De ezek szerint ő nem akarna engem, nekem csak panellakásom van, nem szuperkéglim. Szégyenkezni meg nincs kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!