Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek ilyen fiúval?
28 éves
vékony, de szálkás
intelligens, csendes, de jókat lehet vele beszélgetni, ha épp kedve van
otthon lakik a szüleinél, nem annyira végez házimunkát, főzni szokott magára, de nem mosogat el, csak néha
néha elvégzi a ház körüli munkákat, de rá kell szólni és megteszi
szeret jól öltözni, sokat is költ rá, ha van pénze
ételeknél iszonyatosan válogatós
egy munkahelyen sem maradt meg pár hónapnál tovább
jóvágású
állatokat szereti
Nem én vagyok. Egyik gyerekkori barátom az. Laktam vele albérletben is, akkor elég nehéz volt vele a házimunkás rész miatt, két hónapig bírtam. :D Két éve nem volt barátnője és néha panaszkodik. Amikor elmondom a véleményem, akkor megsértődik. Milyen lány való egy ilyen habitusú ember mellé?
larisa
Logika. Szerinted egy ilyen kaliberű ember bevallaná saját magának ezeket?
Logika, mi?
De azért az is érdekes, hogy szombat este a gyk-n a haverod életéről, jelleméről, és csajozási esélyeiről teszel fel kérdést, puszta kíváncsiságból.
Laris nyugodj le, igyál egy teát.
Köszönöm a választ, 74%, emiatt sokat vitáztam vele, amikor albérletben laktunk. Most is felhoztam ezt neki, amikor újra kezdte a panaszkodást. Ezen sértődött meg.
Igazából már nem tudom milyen tanácsot adjak neki. Szerinte teljesen normális, ahogy él.
Larissza, és te mit csinálsz? Órák óta itt lógsz, kötekedsz mikor kivel.
Kérdező én nem járnék ilyen férfival, tesóm ilyen és marhára idegesítő. Here.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!