Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szép lányok, ti összejönnétek csúnya fiúval?
aki külsőségekre alapoz annak sosem lesz normális kapcsolata, mert akármennyire dögös valaki, aki külsőre alapoz annak változatosság is kell majd
szóval felesleges ezen kattognod tesó
Nem.
Nyugodtan lehet lepontozni.
Miért jöjjek össze olyannal, aki nem hogy nem vonz, de egyenesen taszít? Kinek lenne jó?
A nagyon szép olyan 10/8-9, a csúnya meg 10/3.
Talán a lányok 0.01%-a aki összejönne csúnya fiúval, akinek semmi egyéb különleges tehetsége nincs. Ezek azok akiknél tényleg csak a személyiség számít ellenben azokkal akik csak mondják, hogy az számít, de csak a jóképűeknek adnak esélyt.
Ha viszont különleges a pasi akkor sokan még áhítoznának is utána. Ilyen a politikus, híresség, gazdag üzletember, elismert művészek stb.
Ha megfordítod. Te kivel jönnél össze inkább, egy szép sportos lánnyal, vagy egy kifejezetten csúnya lánnyal?
Amúgy én szépnek gondolom magam, de sosem a külső volt az elsődleges. Ha mondjuk a srác nem is szép, de ehhez társul intelligencia, humor, és még ambíciózus is, azzal simán le lehet venni a lábamról. Mondjuk teszem azt egy 150 kg-os tohonya alkkal sem jönnék össze. De a testén is simán tud dolgozni valaki, és máris sokkal vonzóbb lesz szerintem. :) Innentől kezdve a csúnya csak relatív kifejezés. Az összkép a lényeg. Nekem már tetszett olyan srác is aki arcra kifejezetten nem volt szép, de sok volt a közös hobbink, és érdekes személyiség volt.
Neked csak a külső számít, azért keersel nagyon szépet). De a lánytól elvárnád, hogy a lelked szeresse.
Érzed a bazi nagy ellentmondást?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!