Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek kövér/ hájas az a lány aki 172cm és 76kg?
Figyelt kérdés
Ebből kb. mennyit kellene fogynom ahhoz, hogy "szép" vékony legyek?2017. febr. 24. 22:57
1/40 Igen, én vagyok! :) válasza:
Mennyi a testzsír %-od?
2/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
2017. febr. 24. 22:59
4/40 anonim válasza:
ebből nem lehet megmondani, ez alkati kérdés is.
Nem mindegy, hogy egy gömbölyű, nagy mellű normális nő ennyi, vagy egy pocakos torz test. Ez még akár nagyon jó is lehet, meg nagyon nem.
5/40 anonim válasza:
Háááát ... kolosszális csöcsökkel és gettó seggel még el tudnék képzelni 76 kilós jól kinéző lányt. Viszont ha átlagos adottságokról beszélünk, akkor egy 20 kilót le kéne dobnod!
6/40 A kérdező kommentje:
A probléma pont a "gettó segg" de mellbe áltagos (75c)
2017. febr. 24. 23:08
7/40 anonim válasza:
Getto segg az jo de hiznod kellene 30-40kilot minimum hogy nekem jo legyen
8/40 anonim válasza:
75c az már baromira nem átlagos.
9/40 anonim válasza:
Igen ... úgy értettem, hogy a gettó segg az pozitívum. Tehát ha mondjuk csinálsz sok súlyzós guggolást és kerek, buborék segged van, akkor még enyhén zsírosan is nézhetsz ki jól.
10/40 anonim válasza:
A c kosár átlagos, a 75 viszont azt jelenti, hogy szép vékony a hátad. Ott ugyanis a 80 az átlagos. Formától és izom tömegtől függ amúgy. Elvileg a testmagasság -100 lenne az a súly (nálad ez 72) ami fölé nem kéne menni. 4 kilót viszont simán ledobsz egy-két hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!