Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy mezőgazdász fiúval?
Ismerkedek egy fiúval, aki nagyon aranyos, kedves, helyes is. Saját gazdasága van, amit teljesen egyedül tart fent. Ez nekem nagyon becsülendő, hogy ilyen fiatalon (25) èves, teljesen önellátó.
Viszont félek attól, hogy ez hátrány lenne a jövőben. Ugye ő földezik, szóval megvan a magához valò esze, viszont én egyetemista vagyok mèg, ő pedig nem tanult tovább. Engem komolyabb tèmák is èrdekelnek, de eddig ő nem volt vevő ilyen irányù beszélgetèsre, csak alap dolgokra, meg sokszor beszél a földjèről, hogy miket kell csinálnia. Kicsit talán egysìkù az èrdeklődése. A másik pedig, hogy a gazdasága nagyon helyhez köti, ìgy nem igazán tudnánk mondjuk együtt a városba költözni. Én is vidèki vagyok, viszont soha nem volt közöm a gazdálkodáshoz.
Szerintetek megpróbáljam? Ti összejönnètek egy gazdával?
az h feltetted ide a kérdést és másoktól vársz választ az eléggé gáz szerintem...
Kíméld meg őt magadtól és ne ábrándítsd ki...
Én is gazdálkodok igaz a családommal, mellette az építőiparban vagyok műszaki vezető
Mindezt nem azért mondom mert mezőgazdász együttérzés meg ilyenek.
ha úgy teszed fel a kérdést h szakács vagy nőgyógyász akkor is ez lenne a válaszom.
Én ha valakihez vonzódok és szeretem akkor nem fordul meg ilyen a fejemben... Tökmindegy h az illető takarító-e vagy bróker
Az h mennyire nyitott az intellektuális dolgokra az egyénfüggő van olyan aberrált akinek lassan kész a 4. diplomája de kb semmiről nem tud 2 értelmes gondolatot összerakni mert fingja nincs semmi olyan dologhoz ami a valóéletben mindennapos dolog
ne jöjj vele össze.
Sokkal többre vagy hivatott, minthogy egy 25 évesen önellátó, magát eltartani tudó fiatalemberrel létesíts kapcsolatot.
:D
De komolyan, ha ez neked nem életforma hagyd meg a srácot azoknak akiknek az lehet, és irány a város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!