Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy nem fogom elhagyni emiatt?
Figyelt kérdés
A feleségem beteg. Az orvosok szerint ciszta miatt muszáj kivenni a fél petefészkét, a méhét pedig mióma miatt kell mûteni. Szeretnénk gyereket, de bizonyos okok miatt ezt most nem tudnánk bevállalni. Nagyon fél, nem akarja a mûtétet, inkább szenved. Minden hónapban többször is iszonyú fájdalmai vannak. Fél, hogy a mûtét után sem lesz jobb semmi, fél, hogy egy visszafordíthatatlan dolgot csinálnak vele hiába. De leginkább attól fél, hogy én elhagyom majd amiatt, hogy nem lehet tôle gyerekem. Én próbálom elmagyarázni neki, hogy nem ez az egyetlen mód, hogy gyerekünk legyen, de hiába. Hogy értessem meg vele, hogy mellette állok és nem hagyom el emiatt?
2018. márc. 12. 11:21
1/8 anonim válasza:
Szerintem vidd el szakemberhez, itt már ez segít csak, mert ebbe csak bele fog őrülni. Sajnos sok ilyen eset van, h a betegség valaki felett lelkileg is elhatalmasodik és küzd a kis démonaival... Forduljatok pszichológushoz, mivel ez a betegsége kezelése mellett is jól jöhet.
2018. márc. 12. 11:24
2/8 anonim válasza:
Szerintem is kell neki pszichológus, hogy ezt lelkileg is birja, ne csak fizikálisan. Menjetek el bátran párterápiára, ahol akár többször is alá tudod neki támasztani, hogy kitartasz mellette!
Sajnos nagyon esélyes, hogy ő meddő lesz Kérdező. Örökbefogadással te hogy állsz? Vagy akkor inkább ne is legyen gyermek?
29/N
2018. márc. 12. 11:28
3/8 A kérdező kommentje:
Számomra az örökbefogadás sem probléma, sôt fel is vetettem neki, hogy ez is opció lehet a késôbbiekben, ha úgy alakul.
Pszihológusra már én is gondoltam. De nem tudom, hogy fogadná.
2018. márc. 12. 11:33
4/8 anonim válasza:
Sajnos volt miómám, terhesség alatt is.
Nyugodtan menjen el műtétre, nem lesz semmi baj. :) Ettől még a méhe nem sérül, sőt könnyebben esik utána teherbe.
A petefészek eltávolítása már inkább gond. De még így is lehet természetes úton is gyereketek. Nekünk 3 is lett.
Nem éri meg vállalni ilyen fájdalmakat. Nem nyer vele semmit.
2018. márc. 12. 12:45
5/8 A kérdező kommentje:
Én is pontosan ezeket mondtam neki és azt, hogy végre magára is gondoljon ne csak rám. Ami azt illeti nekem is borzasztó látni, hogy szenved és semmit nem tehetek!
2018. márc. 12. 14:07
6/8 anonim válasza:
És az orvosok sem tudják kicsit elvenni az aggodalmait, ugyanezeket elmnodani, mint amit a feljebb lévő válaszoló is elmesélt? (hogy ugyanúgy terhes volt, lett 3 gyereke, stb.)
2018. márc. 12. 14:37
7/8 A kérdező kommentje:
A probléma elég összetett, sajnos az orvosok nem sok jóval kecsegtetnek, pedig több helyen is jártunk már.
2018. márc. 12. 15:41
8/8 anonim válasza:
Idézdfel az eskü szövegét. "Egészségben,betegségben... és ezt én komolyan gondolom".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!