Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy ne nyissa ki az ablakot?

Figyelt kérdés

Hülyén hangzik ez a kérdés de tényleg zavaró dolog :D

Nem élünk még együtt de a hétvégéket többnyire náluk töltöm. Mi itthon ilyen melegben zárva tartjuk az ablakot és leengedjük a redőnyt és így nincs bent annyira meleg. Éjszakára nyitunk ablakot csak. Ő viszont képes egész nap nyitva hagyni vagy délután mikor hazaér munkából sarkig kinyitja és nem bírja megérteni, hogy ilyen melegben csak még melegebb lesz odabent. Most úgy van, hogy hétvégén megyek hozzájuk de mondta tegnap, hogy mikor hazaért rögtön kinyitotta az ablakot és nappal bukón volt... így el bírom képzelni milyen meleg van most ott és nincs egy hely ahol hűvösebb lenne. Én meg nehezen viselem a meleget. Szóval valószínűleg össze fogunk kapni mert én akkor inkább nem is megyek oda 2 napra, nem szeretnék rosszul lenni a melegtől.

Tudom, hogy vannak ettől sokkal nagyobb problémák és elég kicsinyesnek tűnik de tényleg zavaró. Hogyan tudnám megmagyarázni neki, hogy miért csukja be? Amikor ott vagyok én állandóan bezárom. Meg ő is érzi, hogy nálunk mennyivel másabb a levegő. Akkornm nem értem.

2017. aug. 3. 12:17
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Mond neki azt hogy: "ne nyisd ki az ablakot melegben".
2017. aug. 3. 12:20
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Szerelj rá az ablak zárjára ( ha még a régi fém-ajtós) feszültséget :D

Többé nem piszkálja :D

2017. aug. 3. 12:20
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
Vigyel magaddal ventillatort. Nalam is nyitva vannak egesz nap, nem birom elviselni a csukott ablakokat es leszarom, ha emiatt 5 fokkal melegebb van. (Engem amugy se kulonosebben izgat, szerintem nem olyan veszes ez a nyar, habar a tuzo napon kapalni nyilvan mas lenne, de ugye lakasban nem ez a helyzet.)
2017. aug. 3. 12:26
 4/20 anonim ***** válasza:
66%

Vársz pár napot és a helyzet magától megoldódik.

Egy kánikula sem tartott még örökké.

Este meg igyál meg egy üveg hideg sört és feküdj le aludni.

2017. aug. 3. 12:41
 5/20 anonim ***** válasza:
32%
Hát ugyan kérdezd már meg tőle, hogy miért nyitja ki. A választ mérlegelve mond el neki, hogy miért nem jó nyitva tartani. Viszont, mi lenne, ha kitalálnátok valami jó kis vízparti programot és akkor nincs is vita. Nehogy már a szobában üljetek fiatalon, melegben, nyáron....
2017. aug. 3. 12:45
 6/20 anonim ***** válasza:
66%

mondd neki, hogy zárja be

amúgy nálam is nyitva van és még senki nem hőzöngött miatta

2017. aug. 3. 12:50
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

a napos oldalon nálam most is csukva van. Hajnalban volt csak nyitva, mikor hűvös volt, de most csak dőlne be a forró levegő..

F

2017. aug. 3. 12:55
 8/20 anonim ***** válasza:
95%

Felhúzott redőny mellett nem 5 fokkal van melegebb, hanem 15-el. :) De ha kicsi a szoba, akár 60 fokig is felmegy a hőmérséklet ha folyamatosan betűz a nap.

Itt nálam teljesen besötétítve van 28 fok, ami éjszaka lecsökken 27-re. Nyitott ablaknál, felhúzott redőnnyel szerintem lenne bent vagy 38-40 fok simán.

2017. aug. 3. 13:04
 9/20 anonim ***** válasza:
75%
Vigyél magaddal egy calippo- t és mond meg a barátodnak ,hogy a hétvégén csak abba ülsz bele.😀
2017. aug. 3. 13:13
 10/20 anonim ***** válasza:

Hogy az idős nagymamám, ezt nem fogja fel néha, megértem.

De, hogy egy fiatal felnőtt ember nem képes felfogni, nem igazán tudom megérteni.

Nevetséges!

(Ne haragudj, de annál jobbat nem tudok mondani, hogy elmagyarázod neki, hogy miért nem jó, amit csinál, de ha eddig nem értette meg, nincs sok remény rá, hogy ezután felfogja.)

2017. aug. 3. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!