Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy ne nyissa ki az ablakot?

Figyelt kérdés

Hülyén hangzik ez a kérdés de tényleg zavaró dolog :D

Nem élünk még együtt de a hétvégéket többnyire náluk töltöm. Mi itthon ilyen melegben zárva tartjuk az ablakot és leengedjük a redőnyt és így nincs bent annyira meleg. Éjszakára nyitunk ablakot csak. Ő viszont képes egész nap nyitva hagyni vagy délután mikor hazaér munkából sarkig kinyitja és nem bírja megérteni, hogy ilyen melegben csak még melegebb lesz odabent. Most úgy van, hogy hétvégén megyek hozzájuk de mondta tegnap, hogy mikor hazaért rögtön kinyitotta az ablakot és nappal bukón volt... így el bírom képzelni milyen meleg van most ott és nincs egy hely ahol hűvösebb lenne. Én meg nehezen viselem a meleget. Szóval valószínűleg össze fogunk kapni mert én akkor inkább nem is megyek oda 2 napra, nem szeretnék rosszul lenni a melegtől.

Tudom, hogy vannak ettől sokkal nagyobb problémák és elég kicsinyesnek tűnik de tényleg zavaró. Hogyan tudnám megmagyarázni neki, hogy miért csukja be? Amikor ott vagyok én állandóan bezárom. Meg ő is érzi, hogy nálunk mennyivel másabb a levegő. Akkornm nem értem.

2017. aug. 3. 12:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
3%

Fogadd el, hogy nem vagytok egyformák.

ha annyira fontos lenne, hogy vele legyél, akkor nem ezen akadnál fent, hogy te biza nem fogsz ott két napot eltölteni...

Nálunk is éjjel-nappal nyitva az ablak, ugyanis a "ne engedjem be a meleget" rinyánál nekem sokkal fontosabb, hogy legyen bent friss levegő. Ha hozzám jönnél, egy óra után hazazavarnálak, ha nincs levegő, attól rosszul vagyok, a meleget elviselem, ha már nyár van. Ott a ventillátor, az ellensúlyozza a dolgot.

Egyébként lakása válogatja a dolgot, ha egy épület szívja a meleget, akkor a fejedre is állhatsz, akkor is befelé fogja sugározni a hőt, ablak ide vagy oda.

2017. aug. 3. 13:24
 12/20 anonim ***** válasza:

Én pl nem csuknám be senki kedvéért. :D

Miért jó, ha meleg, de legalább mozgó levegő helyett meleg álló levegő van?

2017. aug. 3. 13:39
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van. Ki az a balfék, aki kinyitja ilyenkor az ablakot? Mondd meg neki, hogy Catch the Soul személyesen fogja felképelni ezért, de előtte lepipáztat téged. 😂
2017. aug. 3. 13:40
 14/20 anonim ***** válasza:
95%
11-es, szóval a kérdező ne akadjon fel ilyen apróságon, hogy nem bírja a meleget, ellenben te egy óra után hazazavarnád, ha nem úgy lenne, ahogy te akarod. Logikus :D
2017. aug. 3. 13:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Pff, vigyen ventillátort, ami a forró levegőt keringeti, hű micsoda megoldás... :'D én sem mennék át aludni, ki sem tudnám aludni magam. Nálunk a konyhában ilyen, sz.. r az összes redőny, és bazi nagy ablakok vannak. Csodás érzés forró vìzben mosogatni vagy csak létezni ott, már ömlik a testemről a víz, ha belépek. Képtelen lennék aludni, ez nem kompromisszum kérdése.
2017. aug. 3. 14:15
 16/20 anonim ***** válasza:

A ventillator nem meleg levegot fuj, nyilvan abbol gazdalkodik, de nekem a parom tegnap este bekapcsolta, es konkretan faztam ahogy fujt. (Nem, nem voltam leizzadva, szerintem egyaltalan nem volt annyira meleg, ami indokolta volna, de o kevesbe birja ezt az idot.)

Nalam amugy most is nyitva van az ablak, 2-5 kozott szokott a nappalira sutni a nap, ehhez kepest a meleg kavemat iszogatom es semmi bajom az egvilagon. Nem kell ez a muhiszti, a lakasban altalaban semmi olyat nem csinal az ember, amitol melege lenne, nyilvan nem ilyenkor kell nekiallni nagytakaritani, ha szexelni akartok, akkor jo esetben tok mindegy, hany fok van, stb.

2017. aug. 3. 14:35
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
Mit nem fog fel ezen? Kérdezd meg tőle, miért nyitja még mindig ki? Valahol információ kiindulásától megérkezésig, van valami galiba.
2017. aug. 3. 14:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha állandóan nyitva van akkor már nem oszt nem szoroz ha bevan csukva. A falak annyira átmelegedtek hogy már szint teljesen felesleges becsukni csak rosszabb lesz a levegő. Nálam azért van nyitva mert ha csukva van akkor annyira befülled a lakás hogy azért nem lehet megmaradni. Másrészt panelban lakunk, és szerencsére nagyon sok fa árnyékolja a háztömböt így nyitott ablaknál sokkal elviselhetőbb az idő, főleg hogy a második emeleten ahol lakunk nincs gond ilyen téren. Egyedül a nagyszobába ahol az erkélyünk van ott van totál lehúzva a redőny és bezárva az ablak, ajtó, de akkor nem is szoktunk ott tartózkodni, amint este 18 óra körül van már nem tűz oda a nap így akkor ha kinyitunk midnent elég jó levegő áramlik be, igaz nem hidegebb de mégis jobban érezzük akkor magunkat.
2017. aug. 3. 17:20
 19/20 A kérdező kommentje:

Nagyon kis agresszívak azok akik a nyitott ablak mellett voksolnak, azért nem kell rögtön támadni az embert :D van aki jobban bírja, van aki nem. Ez van. Örüljetek, hogy ti bírjátok és nem műhisztiztek. Én szívbetegként nagyon nem tolerálom a nagy meleget, levegőt is alig kapok ilyenkor odakint. És igen, közel 40 fok az nagy melegnek számít a kis országunkban. Nekem nem kell, hogy csináljak valamit, anélkül is melegem van ha meleg van. Nálunk használ a ventilátor, de nála már sajnos nem. Egész nap megy mert bekapcsolja ő is, csak az nem hűt hanem a levegőt forgatja. Szóval ha az alap levegő meleg akkor amit ránk fúj az is csak langyos. Nálunk most zárt ablakok mögött 28 fok van a házban (hétfőn még csak 24-25 volt) de nála ilyenkor simán 30-35 között lehet és a legrosszabb, hogy egyszerűen nem tudsz hova menni a meleg elől. Kintről nem jön semmi, ha kimész még rosszabb, a föld alá meg csak nem áshatod magad.

Már többször elmagyaráztam neki, hogy miért ne nyissa ki ilyenkor, csak este de mintha a falnak beszélnék. Ő nem mondja, hogy miért nyitja ki. Bezzeg pár hónapja még azért "könyörögtem" neki, hogy nyissa már ki mert volt, hogy vagy egy hétig ki se nyitotta. Bezzeg most...

2017. aug. 3. 18:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor mond meg neki, hogy legyetek nálatok, mert nem bírod a meleget, és már előre félsz, h 30 fokban kell legyél náluk. Amúgy én átérzem a helyzeted, én is utálom, amikor nyitva van 40 fokban.. Nálunk is 27-28 fok van, pedig le van húzva egész nap a redőny, be van húzva a sötétítő is, ablakok is zárva vannak. Este nyitom ki, hogy jöjjön egy kis friss levegő.
2017. aug. 3. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!