Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
GigiGygy kérdése:
Egy férfi képes azért elhagyni a párját, mert a nőnek nem megy a popsiszx több próbálkozás után sem?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 10:40
1/12 anonim válasza:
Értelmes férfi nem hagy el egy nőt ilyenért. Ha mégis, a nő egy mázlista, hogy megszabadult egy ilyen embertől.
2/12 anonim válasza:
Én, a nő helyében örülnék, ha lelép. Mégsem akar lelépni, csak erőltetni a dolgot, akkor én dobnám ki. Nagy a valószínűsége, mást is erőltetni fog.
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, mert engem férfiként soha sem izgatott kicsit se a hátsó bejárat... hát igen, ebben is fura vagyok "nem vagyok férfi", ezért nem volt még rendes állandó barátnőm :)
4/12 anonim válasza:
A nőnek tenne szívességet, ha elhagyná.
5/12 anonim válasza:
értelmes férfi oda dugja ahova való. egy ardnak a hüvelyében a helye.
Bár biztos akad ilyen retardált aki nem.. azért egy cseppet sem érdekes sajnálkozni.
6/12 anonim válasza:
A nők nagy része nem is hagyja, tehát ha egy pasinak nem elég a finom lucskos punci, akkor az menjen játszani a "homokozóba".
7/12 anonim válasza:
Csak jobban jár a nő, ha elhagyja.
8/12 anonim válasza:
Ha ezért elhagy örülj neki!Nem vagy neki fontos egyáltalán!Nem nagyon kultiválom az anális szexet de néha megkívánom,izgat,de eszembe nem jutna erőltetni.A pasid egy barom!
9/12 anonim válasza:
Ha pl. análfetisiszta, akkor simán.
Elvégre nála az anál nem egyszerűen benne van a szexpakliban, hanem az a fő "attrakció".
Mondjuk, ha ezen görcsölsz a próbálkozások közben is, akkor el tudom képzelni, hogy pont ezért nem megy a dolog. Szóval erőst utána kellene olvasnotok, hogy hogyan is kellene ezt JÓL begyakorolni.
10/12 anonim válasza:
Ha az én társam preferálná a popsiszexet akkor vagy én választottam rosszul vagy ő titkolt el valamit vagy időközben ráérzet az ízére(hehe) és nagyon szeretném ha elhagyna, sőt megkérném rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!