Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi, aki több éves sikertelen teherbeesési próbálkozás után közli: neki nincs kedve a kötelező szexekhez, az tényleg akar gyereket?
Kedves kérdező!
Nem ismerem a szituációt, de...
Ha történetesen házas lennék és gyereket akarnék, de nem jönne össze... de az asszony görcsösen akarná csinálni, CSAK AZÉRT, hogy essen már teherbe, az lenne annyira kiábrándító számomra is, hogy igen: nem kívánnám az együttlétet, mert nem az örömszerzés forrása lenne, hanem egy kényszer, amitől inkább szabadulnék.
A kérdésedből legalább is azt vettem le, hogy ez a helyzet.
Nem akart jönni a második baba ezért elmentem dokihoz. Nekem is odaadta a doki a lázlapot, és mondta, hogy peteéréskor kétnaponta szex!
Az első két alkalom után közöltem a férjemmel, hogy vagy lesz második gyerekünk normális módon, vagy törődjön bele az egygyerekes létbe. Mélyen egyetértett vele. Amikor más határozza meg a szeretkezés időpontját, az egész kényszerszagú lesz, lőttek a spontaneitásnak, mindennek.
Kidobtam az összes lázlapot és pár hónapon belül megfogant a második gyerekünk, aki most már óvodás:)
Nem azt jelenti hogy nem akar gyereket, csak az óramű, tervezett, gyerekcsinálásért szexet már unja. Én megértem. Az emberek élvezetből szexelnek, nem azért hogy összejöjjön a gyerek.
Ha akarnak gyereket akkor nem védekeznek, de az ekkor és ekkor kell csinálni tényleg kiábrándító lehet egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!