Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme próbálkozni? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Még nyáron voltam szülinapi bulin, ahol megismerkedtem egy sráccal... Smároltunk, táncoltunk, tök jól elvoltunk, amikor hazakísért még a kezemet is megfogta, csókkal elköszönt... De utána semmi, nem is jelentkezett, pedig tudja ki vagyok, mert ismeri barátnőmet, sok kzös képünk van, tudnia kell mindenképpen! Tudom sok idő telt el, de nekem nagyon bejött a srác, és még mindig tetszik... Nem merek lépni, egyszer azt gondolom, lehet ő nem meri, de máskor meg úgy érzem, hogy úgyis leszarna, meg már el is felejtette az egészet, és ha ez lenne, az még nagyobb lelki problémát okozna nekem... Ti mit csinálnátok a helyemben? Esetleg történt már veletek ilyesmi? Normális válaszokat, ha lehet!2014. nov. 14. 11:32
1/4 anonim válasza:
Ha nyár óta nem lépett, akkor az már felejtős.
Főleg, ha még csak nem is beszéltek egymással.
2/4 anonim válasza:
facen bujd az adatlapjat vagy ha nem engedi akk csinalj alfacet es úgy nezegesd hogy reszt vesz e valami buliban, es ha igen akk menj te is es tuti taliztok... akkor majd kiderul mi van. de sztem felejtos. ha buliban megmert csókolni akkor keresett vna :/
3/4 anonim válasza:
De ha másodszor találkozol vele valahol "véletlenül", akkor ne engedd, hogy újból megcsókoljon, legyél visszafogott!!!!!!! Különben ugyanaz lesz, mint első alkalommal. De ne is kérdezgesd, hogy miért nem jelentkezett. Csak kedvesen,udvariasan beszélgess vele, ha a közeledben lesz. Aztán menj haza. Biztos, hogy egy ilyen találkozás után majd fog keresni.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát ha újra találkozok vele, akkor tuti nem lenne az, mint nyáron! Márcsak azért sem, hogy lássa kivel van dolga. Köszönöm a válaszokat! :)
2014. nov. 17. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!