Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl kevés vagyok ehhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kevés vagyok ehhez a lányhoz képest?

Figyelt kérdés

Van egy lány (21 éves), most fog diplomázni, már elég sokat elért, a kormámyban dolgozik máris, hihetetlen jól néz ki(baba arc,tökéletes alak, gyönyörű hosszú aranybarna haj), van már saját lakása Buda egyik menő környékén, csak drága ruhákban mászkál.

Nagyon jó barátok vagyunk, és belezúgtam. Viszont tudom,hogy soha nem lehet egy magam fajtának esélye nála. (Alacsony vagyok, hihetetlen csódó,koleszban lakom ,még nem volt barátnőm)egy egyetemre járunk amúgy.

Mit tegyel,ha úgy érzem túl kevés vagyok hozzá?:( engedjem el az egészet vagy próbálkozzak?

21F

2018. márc. 10. 21:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő van a kormánynál, majd ő próbálkozik. :D
2018. márc. 10. 21:47
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
A kormányban dolgozik? Nem tudok 21 éves miniszterasszonyról, bár igaz, nem nagyon követem már a politikát. Ami a kérdésed lényegét illeti, igen, kevés vagy hozzá, de hátha a párkapcsolatokban nagyon hülye. Akkor lehet valami.
2018. márc. 10. 21:51
 3/14 anonim ***** válasza:

Ha jó barátok vagytok,az már azt jelenti,hogy nem egy sznob 3,14cha.

A kávé elhíváson már túllendültetek,úgyhogy esetleg puhatold ki,milyen pasik a zsánerei,belsőre mik az elvárások,stb.,de csak finoman,ne agresszíven.Onnan már kapsz egy képet,hogy megéri-e próbálkozni,vagy sem.

2018. márc. 10. 21:52
 4/14 A kérdező kommentje:
Mármint gyakornok a miniszterelnökségen vagy parlamentben vagy valami ilyesmi
2018. márc. 10. 21:52
 5/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy azt hiszem eddig összesen 2-3 pasija volt, ők elégge gazdagok voltak,(a lány is az eredetileg is), külsőre is top volt mindegyik,viszont nem az a bunkó fajta,hanem normális srácok.
2018. márc. 10. 21:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Adja bármi jelét, hogy érdekelnéd?
2018. márc. 10. 21:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha ilyen pasijai voltak,csak akkor próbálkozz,ha valamiben le tudod őket körözni,ha mást nem,dumában.
2018. márc. 10. 22:02
 8/14 Zoli780806 ***** válasza:
engedd el
2018. márc. 10. 22:04
 9/14 Diavolino44 ***** válasza:
19%

Hallo???

Barat-zonaba vagy tok mindegy mit gondolsz,vagyx mit csinalssz.

Ezt nem most szurtad el, hanem abban az 1-2 hetben mikor baratzonaztad magad.

2018. márc. 10. 22:17
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
Soha nem járnék olyannal, aki az államnak dolgozik
2018. márc. 10. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!