Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az a "szokás", hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az a "szokás", hogy a fiú költözik a lányhoz?

Figyelt kérdés

Én hülyeségnek tartom, de azért megkérdezem.

Van ennek valami alapja?

Egy ismerős mondta, aki a barátnőjéhez, vagyis a barátnője szüleinek a házába költözött.

Lehetett valaha is ilyen vagy ilyesmi "szokás"?

2017. szept. 27. 12:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%

Az összes ismerősöm, aki a párjához, vagy a párja szüleihez költözött, minden esetben a pasihoz, vagy a pasi szüleihez mentek.

Itt az oldalon is több ilyen szituációt látok.

2017. szept. 27. 12:47
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Nem, ha már nagyon szokásról beszélnénk, pont h fordítva lenne.
2017. szept. 27. 12:47
 3/19 anonim ***** válasza:
Érdekes, én is hallottam már többször erről a "szokásról" amit a kérdező kiírt.
2017. szept. 27. 12:49
 4/19 anonim ***** válasza:
Több lannyal eltem mar együtt. Mindig vagy ö költözött hozzam (anno meg szüleimhez, amikor közepiskolas voltam), vagy pedig együtt költöztünk valahova. Jelen baratnöm is hozzam költözött, mig nem vettünk hazat közösen.
2017. szept. 27. 12:51
 5/19 anonim ***** válasza:
A tesomeknal is igy volt, de ez attol fugg, hogy megokdhato, hogy elonyosebb.
2017. szept. 27. 12:52
 6/19 anonim ***** válasza:

... sőt, vannak olyan vidékek, települések, népek, ahol utána rendesen eltiltják a férfit a családjától.

Volt egy nő ismerősöm aki ilyen helyről származott, esett lefele az arcom amikor mesélte hogy esküvő után a férfi hozzájuk költözött (az íratlan szokás szerint) majd balhék voltak belőle hogy a férfi meg akarta látogatni a szüleit. Merthogy ott az a szokás, hogy utána a férfi már nem járhat haza a szülői házba.

És ez nem az előző évezredben volt hanem tizenévvel ezelőtt :-)

2017. szept. 27. 12:54
 7/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek nem a szokásokhoz van köze, hanem sokkal inkább a családi anyagi háttérhez, pláne ha fiatalokról beszélünk. Később pedig nyilván az egyén anyagi helyzetéhez.

Egyéb szempontok is játszhatnak. Én ismertem olyan párt, ahol a lány akarta, hogy nála lakjanak mert nem tetszett neki a csávó lakása. Volt olyan is, hogy a sráchoz költözött a csaj, így s albérletének költsége így felszabadult és fel tudták használni másra értelemszerűen.

2017. szept. 27. 12:57
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Normális esetben az a szokás, hogy együtt építik fel közösen a jövőt. Gyakorlatban a csajok inkább szeretnek beleülni a készbe, így a pasitól várjál az egzisztenciát különben szóba sem állnak vele.
2017. szept. 27. 13:03
 9/19 anonim ***** válasza:
Embere válogatja, az én ismerősi körömben például nem szokás anyósák nyakára költözni, egy ilyen párt se ismerek.
2017. szept. 27. 13:05
 10/19 anonim ***** válasza:

Én meg csak ilyeneket ismerek D

#6 ez hol történt? Érdekesen hangzik.

2017. szept. 27. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!