Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért ilyen hátrányos alacsony lánynak lenni?
A kicsi lányok teljesen le vannak nyomva (150 cm-165cm) mert az alacsonyság: csúnya, picike, törpe, rövidlábú, könnyebb átugrani mint megkerülni, nem trendi, nem mutat jól...stb..
Ellenben mindenki jó nőnek tekinti a 170 cm feletti magasságot (slank, nyúlánk, hosszú lábak ...stb).
Az alacsonyság akkor ezek szerint hiba?
Mert "szép magas" -így szokták mondani, de az a Gizi "szép alacsony " azt már nem.
Vélemény?
Tehát nem hátrány picinek lenni:D
ennek örülök!
1,62 cm mély és 50 kiló körül vagyok.
1,62 cm helyett 1,62m mély...:D
ez már jobban hangzik mint a 10-edhüvelyknyi.
162 centi amúgy sem alacsony.Az még átlagos.
"Míg a honfoglalás korában a magyar férfiak átlagos testmagassága 169 cm, a nőké 158 cm volt, addig napjainkban ez az érték a férfiaknál 176 cm, a nőknél pedig 164 cm."
És itt a link is: [link]
Úgyhogy átlagos vagy:D Én azt hittem 150 akárhány centi vagy hogy így kétségbe vagy esve:D
20f
Alacsony pasit kell választani, ennyi a titok. Egyébként az alacsony nők sokkal formásabbak, arányosabbak. Engem imád a barátom, de mások le akarnak szólítgatni az utcán, úgyhogy nem a magasság számít, hanem az alak, arc, öltözködés, kisugárzás.
156 cm-s, 20 éves lány
előző:
hú de lennék 171 cm:DDDD Cseréljünk!
Szép hosszú lábaim lennének.
szerintem pont a magas lányok az arányosabbak, mert nekik szép hosszú végtagjaik vannak, a ruha is jobban mutat rajtuk.
Egy alacsonynőnek rövidek a végtagjaik olyan nyominak néznek ki. Legalábbis így látom magamat. Olyan kis törpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!