Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért ilyen hátrányos alacsony lánynak lenni?
A kicsi lányok teljesen le vannak nyomva (150 cm-165cm) mert az alacsonyság: csúnya, picike, törpe, rövidlábú, könnyebb átugrani mint megkerülni, nem trendi, nem mutat jól...stb..
Ellenben mindenki jó nőnek tekinti a 170 cm feletti magasságot (slank, nyúlánk, hosszú lábak ...stb).
Az alacsonyság akkor ezek szerint hiba?
Mert "szép magas" -így szokták mondani, de az a Gizi "szép alacsony " azt már nem.
Vélemény?
A kérdésedből úgy tünik,hogy duci is vagy nem csak pici.
Nos én így nem határozok meg dolgokat,hogy 160cm alatti lánnyal nem járok . de azért pl:15cm az már furin mutat ha nem 2 langaléta emberről van szó,mert ugye az arányok azért mások 160nál és185nél.Én a magam részéről nem élvezném ha a csaj lábujhegyen álva nyujtózkodna,hogy elérje a szám én meg térdet rogyasztanék azért,hogy smacizzunk.Mondjuk esetemben a 170cm sem az igazi mert akkor magassarkuban rám verne.De ha belső értékeiben megfelel,és érzem azt,hogy ő az igazi akkor marhára nem érdekelne,hogy milyen magas.
Kvázi egy ilyen irány magasság van ami ideális de tényleg nem ez számit,és a magas mindenkinek más amig nem mond számot.nekem 168cm (lány)már annak számit én 173cm.
Szia, én pl. pont az ilyen magasságú lányokat szeretem, nincs abban semmi rossz, ha alacsonyabb vagy :)
19/f
He? Már bocsi, de akire azt mondják, hogy könnyebb átugrani mint megkerülni, azok kövérek, nem a kicsikre mondják. 160 cm vagyok és én azt szeretem, ha a párom 180 körül van, és nem törik ki se az én nyakam, se a páromnak nem rossz kicsit lehajolni.. Egyébként meg, mivel cipő is van az ember lábán, az már kb 3 cm-t jelent..bár igaz, az a férfiakon is van..tehát ugyanaz :-D
Az egyik exem mondta egyszer, mikor megölelt, egyzser csak eltolt magától, közben fogta a karom, megnézett, amjd azt mondta: most látom, hogy mezitláb miylne kis törpincs vagy.. :-D ez így leírva bunkónak hangzik, pedig angyon kedves volt a hangsúly, enm bántódtam meg egy kicsit sem!! Szóval én nem akarok magas lenni, én örülök, mert így könnyebb férfit találnom,a ki megfelelő magasságú.
Én pont az alacsony lányokra bukom, minden nőt szeretek a magasakat, a közepeseket de leginkább az alacsonyakat:)
Az alacsony lányokra azt szokták mondani hogy aranyos, ami a "szép magas" megfelelője, tekintheted ezt "szép alacsony" -nak is.
Én 180 centi körül vagyok kb. ,sajnos rám inkább a velem egy magas csajok buknak, az alacsonyak elutasítottak eddig minden alkalommal:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!