Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért ilyen hátrányos alacsony lánynak lenni?
A kicsi lányok teljesen le vannak nyomva (150 cm-165cm) mert az alacsonyság: csúnya, picike, törpe, rövidlábú, könnyebb átugrani mint megkerülni, nem trendi, nem mutat jól...stb..
Ellenben mindenki jó nőnek tekinti a 170 cm feletti magasságot (slank, nyúlánk, hosszú lábak ...stb).
Az alacsonyság akkor ezek szerint hiba?
Mert "szép magas" -így szokták mondani, de az a Gizi "szép alacsony " azt már nem.
Vélemény?
állva tudtok szopni legalább. hatalmas előny hidd el. :)
am nem alpári bunkó válasz: nekem teljesen mind1 h mekkora egy csaj. csak legyen okos, vicces, kedves és szép. :)
Hát nem tudom, én lány vagyok és 160 cm vagyok, de így is tetszek a fiúknak. Soha nem volt semmi gondom a magasságommal és nem is szóltak be miatta. Sőt, a mostani párom és a volt barátom is azt mondták, hogy ők pont a pici, alacsony lányokat szeretik, mert ők olyan aranyosak meg védelmeznivalóak. A mostani barátom pl. egyáltalán nem szereti a magas lányokat, mert mondta, hogy már volt dolga olyannal és nem volt valami jó, hogy kb. egy magas volt vele (188 cm). Mondta is, hogy jobban tetszik neki, hogy én kicsi vagyok. És szerintem sok fiúnak tetszenek az alacsony lányok. Jóü, biztos van akinek inkább a magasak jönnek be, de sokaknak pont hogy az alacsony tetszik.
Egyébként nekem egyáltalán nem tetszenek a magas lányok, mert én akiket ismerek, azok mind formátlanok és debellák. Olyanok, mint egy ló. És általában ha az utcán is ltok lányokat, mindig alacsonyabbakra szoktam megjegyezni, hogy szépek meg csinosak. Magasakra szinte sose.
20/L
Nem csúnyák a kicsi lányok. Bár a túl magas srácok nem szeretik a túl kicsi lányokat, mert kényelmetlen lehet nekik mindig lehajolni teljesen, hogy megcsókoljanak titeket!:D
17l
Én 154cm vagyok és még idáig senki sem mondott le pasik közül mert pici vagyok!Régebben 1-2 irigy debella ringyó mondott le törpének meg hasonlónak.De ilyenekre én nem figyelek!Fő hogy a pasiknak bejövök....!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!