Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért ilyen hátrányos alacsony lánynak lenni?
Figyelt kérdés
A kicsi lányok teljesen le vannak nyomva (150 cm-165cm) mert az alacsonyság: csúnya, picike, törpe, rövidlábú, könnyebb átugrani mint megkerülni, nem trendi, nem mutat jól...stb..
Ellenben mindenki jó nőnek tekinti a 170 cm feletti magasságot (slank, nyúlánk, hosszú lábak ...stb).
Az alacsonyság akkor ezek szerint hiba?
Mert "szép magas" -így szokták mondani, de az a Gizi "szép alacsony " azt már nem.
165 centi vagyok. hívtak modellkedni, és kiderült, h a barátomnak én vagyok az eddigi legmagasabb barátnője. a 175 centis barátnőm törpilláz. naés? sosem éreztem magam törpének. minden ruhát tudok hordani és arányosak a testrészeim. jó ez így.
2010. jún. 9. 19:15
12/37 anonim válasza:
Nekem eddig a magasságom előnyöm volt. 157cm vagyok, és sok fiú barátom szerint kis aranyos. Mellettem inkább érzik azt, hogy meg kell védeni, de azon kívül nem sok mindenen változtat... Na jó, annál lehet igazán csak gond, aki nagyon magas hozzád képest, amúgy viszont még szerencse is, hogy a pasik nálad ezért szinte kivétel nélkül magasabbak :)
2010. jún. 9. 19:17
13/37 anonim válasza:
én 148 centi vagyok(igen, ennyire futotta :D ) 20 évesen, és sosem volt ebből bajom, sőt, engem a barátom imád emelgetni és szeretgetni :D ha meg mondjuk nem szeretne lehajolni csókolózás közben, felállok egy lépcsőre vagy egy sámlira :D ( a barátom majdnem két méter magas. :D )
2010. jún. 9. 19:18
14/37 anonim válasza:
talán ha tudnál magadról egy képet mutatni , elmondhatnánk a véleményünket :) mert én nagyon sok szép alacsony lányt ismerek!
2010. jún. 14. 14:45
15/37 anonim válasza:
mivel én se vagyok túl magas bírom az alacsony lányokat
:D
kb 170cm vagyok 16f
2010. jún. 14. 15:02
16/37 anonim válasza:
ne aggódj :) a jóbol keveset mérnek :D
2010. jún. 14. 15:11
17/37 anonim válasza:
én 183cm vagyok és kifejezetten tetszenek az 'alacsony'
csajok!!! aranyosak :D
2010. jún. 14. 15:12
18/37 anonim válasza:
Én 160 cm vok(lány) és a barátom 190 cm magas kicsit van külömbség de őt ez nem zavarja meg senkit sem,sőt épp h azt szokták mondnai h jóból kicsit adnak,nekem nem ovlt gondom a magasságommal soha,épp h szeretnek mert apró vok.
2010. jún. 14. 15:21
19/37 anonim válasza:
fiúkra szokták mondani hogy de megnőttél , nem azt hogy szép magas lettél
Az alacsony lányok sokkal vonzóbbak mivel bizonyított kísérlett , hogy a férfiak a 11 éves arccal rendelkező lányt találják legvonzóbbnak , míg USA-ban a 7 évesekét , ezért is dícsérik a gyerekes arcú top modelleket . Tehát az alacsony lányok fiatalabbnak nézhetnek ki ,így bizonyítottan vonzóbbak , persze ez függ a férfi testmagasságától.
2010. jún. 14. 15:30
20/37 anonim válasza:
én 152 cm magas lány vagyok, és eddig egy pasi sem utasított vissza csak azért,mert alacsony vagyok. Sőt. . . :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!