Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményez a férfi, ha tetszik neki a nő, és közös barátoktól tudja, hogy ő is a nőnek?
"túl önbizalomhiányos a kezdeményezéshez"
pedig erőt vehetne magán.
nekem is volt hasonló szitu, én vagyok a férfi, egyértelmű volt nekem meg a csajnak is, hogy bejövünk egymásnak (barátok révén is, meg amúgy sem rejtegettem).
Aztán annyira önbizalomhiányos volt szerintem a lány, hogy hiába kerestem/írtam/taliztunk, egész egyszerűen nem tudott megnyílni, ritkán és keveset kommunikált, magától ritkán keresett, napokba telt míg válaszolt és végül feladtam a harcot.
Még mindig bejön a lány, de ő szinte semmiben nem igazolta vissza az érzéseimet (tettek szintjén), így kár az erőlködésről, tökre kiábrándultam belőle.
Szóval, azt javaslom, rakd rendbe a barátnődet és kezdeményezzen meg legyen aktív, mert így hamar elveszti az érdeklődését a srác szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!