Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan férfi, akinek tetszik a nagyon kicsi mell?
2018. márc. 3. 21:28
1/24 anonim válasza:
Ez nem a nagyon kicsi mell kategória.
3/24 anonim válasza:
Nekem abszolút bejön az ilyen mell. :)
4/24 anonim válasza:
Ha valakit szeretek, akkor minden porcikáját szeretem.
5/24 anonim válasza:
Ha mondjuk vki nem ennyire ízléstelenül hordja, az sokat javít az összhatáson.
6/24 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván létezik ennél kisebb, de az azért nagyon ritka. A legtöbb nőnek van normális "mennyiségű" melle, nem ilyen lapos :(
2018. márc. 3. 21:37
7/24 anonim válasza:
Láttam már kisebbet is, az is tetszett.
8/24 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, hogy milyen, mert a női lábak érdekelnek.
9/24 anonim válasza:
Te hulye vagy kerdezo. :D Ez nem kicsi, nem nagy, hanem teljesen normal meretu mell. Amugy meg mindenfele nore van kereslet. Amugy2: szerintem nem akkora katasztrofa, hogyha a ferfi nincs oda meg vissza a melledert. Ennel azert tarthatnad kicsit tobbre a ferfiakat, vagy magadat, igazabol mindegy. Erzek egy kis sertettseget a hangodban, amire ilyen meretek mellett semmi okod nincs.
10/24 A kérdező kommentje:
De ennél kisebb csak az extrém vékony modelleknek vagy a testépítő nőknek szokott lenni. Én nem vagyok annyira vékony vagy izmos.
2018. márc. 3. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!