Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek tetszik az illata akkor valószínűleg az én illatom is bejön neki?
Én azt olvastam/hallottam, a szaglás a legkifinomultabb párválasztási eszközünk. Akivel eltér a DNS-ünk, annak az illatát jobbnak érezzük, mint azét, akivel hasonló. Mert minél különbözőbb a DNS, annál erősebb utódokat tudnak létrehozni a felek. Ez biológia. Vmelyik természettudományi csatorna kísérletet is csinált erről.
Szóval ha te az övét vonzóbbnak érzed, valszeg ő is annak érzi a tiédet, mert kellően eltérőek vagytok DNS szinten.
Gáspár Laci szavait kell idéznem: "Azanyámot"
Ha finom tökfőzeléket főzök és a párom szereti akkor nekem is szeretni kell a krumplis tésztát amit ő főz? vagy lehet ez egyoldalú is?
Én úgy tudom, hogy a nők sokkal fogékonyabbak erre(eltérő dns felismerése illat alapján), mint a férfiak, mert számukra fontosabb az erőssebb utód, a férfiak pedig a mennyiségre vannak beállítva, így ők kevésbé érzik ezt.
Tehát szerintem nem feltétlen kölcsõnös, a férfiak érdekét nem szolgálta.
Másrészt, ha te vagy a nő, bőven elég, ha te gerjedsz az illatára, ő meg csak pont annyira a tiédre, mint mindenki máséra.
Nálam az arány eddig 2 férfi, akik imádták az illatom, én meg nem az övéket, 1 férfi, akiét én szerettem, ő nem különösebben az enyémet, és egyszer volt kölcsönös az egész, de akkor benyögte a srác, hogy örülne, ha inkább különböző parfümöket használnék, pedig előtte többször mondta, mennyire tetszik neki a bőröm saját illata. Csak ez az utolsó volt kölcsönös szerelem.
Szóval szerintem férfiaknál ez nem számít.
A feromonok nem így működnek. A parfüm tetszhet, a feromon viszont egy olyan anyag, hogy inkább ha nem megfelelő az illető (genetikailag), akkor nem tetszik. Pl akiknek túl közel van egymáshoz a genetikai állománya, azok egymás izzadságszagát elviselhetetlenül büdösnek tartják. Meg ilyenek.
A mai világban, ahol van dezodor, parfüm, testpermet meg még az öblítő szaga is, ez semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!