Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen parfüm illatok jönnek be egy pasin?
A munkahelyen az egyik srácnak olyan illatú... vagy inkább szagú dezodora van mint a rovarírtó. :( Borzasztóan büdös és rengeteget magára fúj, már a folyosó végéről is lehet érezni. Na olyan NE legyen.
Amúgy teljesen mindegy szerintem a parfüm illata csak ne legyen túlságosan átható.
Ne legyen erős!
Márkákat én sem tudok, egyszerűen csak legyen kellemes, ami után ott lebeghetek, hogy "hű, de jó illata volt ennek a pasinak!" :)
Én pont nem.szeretem a nehéz, fűszeres illatokat. Bár alapvetően a férfi parfümöt sem pártolom. Kellemes illatú tusfürdő, dezodor, és kész, nem kell ennél több.
Ezekben meg Axe párti vagyok. Régen volt a sárkánygyümölcsöse (nem tudom, az létezik-e még), imádtam. El is loptam egyszer exemtől, annyira rá voltam kattanva, és azzal fürödtem :D De tőlük a csokisat is szeretem, illetve van még egy pár. De még a Fa-nak is vannak egész kellemes illatai :)
Én nem ismerem a parfümöket márkástul-variációstul. Amit én szeretek:
- ne lehessen érezni 1 km-ről
- "férfiasabb" illatok... friss, óceános, fémes jellegűek
- ami nem: nagyon alkoholos, nagyon fűszeres, nagyon ez a ... tényleg rovarirtó/wc-öblítű szagú... ja és az összes ilyen narancsos-csokis-kajás férfiparfümtől hányingerem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!