Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Milyen jelet kellene kapnotok egy nőtől ahhoz, hogy lépjetek, ha tetszik nektek?
A férfiak nem tudjuk venni a jeleket. Sokkal rámenősebbnek kell lenned.
Szóval szavakkal és egyenes beszéddel.
régebben mikor zöldfülű voltam: egy nagyon, nagyon konkrét, félreérthetetlen jelet
Most: semmit, lépek anélkül is
Keresse ő is a társaságom, érezzem, hogy ő is érdeklődik irántam. Ha pl 3szor csevegni kezdek vele, akkor negyedszerre ő kezdeményezzen beszélgetést. Ha pl ráírtam párszor, akkor ő is írjon, mindegy hogy mit a lényeg hogy ő is keressen.
Jó dolgok a jelek, pl egy finom érintés a nyakon vagy alkaron, de ez önmagában kevés. Nyilván a másik fél is érezni szeretné, hogy élvezed a társaságát. Erről pedig úgy tudsz visszajelzést küldenu, ha te is keresed a társaságát. Ellenkező esetben joggal gondolhatja, hogy nincs szükséged a társaságára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!