Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Milyen jelet kellene kapnotok egy nőtől ahhoz, hogy lépjetek, ha tetszik nektek?
"a többinek kár volt"
köszönjük Emese, hogy nem ütöttük meg a te mércédet a kommentünkkel, igazán jól esik, egy ilyen lány minden pasi álma!
Hiszem, hogy vannak általános sokak számára egyértelmű, egyforma, vagy hasonló jelek.
Sajnálattal tapasztalom, hogy tele van a világ (szerencsére nem mind, nem általánosítás)gyámoltalan, gyáva, jaj nem tudom mit akarok, meg összefosom magam "férfiakkal".Szerencsémre azt hiszem csak egy ilyenbe futottam bele a következőt már körberöhögöm.
Kedves utolsó. Ha a kérdés szint alatti, gagyi, értelmetlen, akkor miért válaszolnak rá a nagyon okos, intelligens emberkék. Miért nem lehet egyszerűen tovább görgetni? Vajon miért? A válaszok is minősítik magát az embert. Nagyon is.
én teljesen hülye vagyok, hogy házas emberként itt töltöm az időm nyavalygó nők és pasik válaszait olvasva...
sok sikert kérdező, biztos találsz majd te is valamikor egy olyan férfit akit nem tartasz tutyimutyinak, vagy rájössz, hogy rajtad múlik a dolog (egyik a kettő közül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!