Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezhet olyan férfi, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan férfi, akinek tetszik a nagyon kicsi mell?

Figyelt kérdés

Nem csak tolerálja, elviseli, hanem kifejezetten vonzónak találja.

Például

[link]

2018. márc. 3. 21:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Még lehetsz, ha akarsz.
2018. márc. 3. 21:51
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
Én szeretem a kis melleket, ha hozzá vékony alkat is tartozik.
2018. márc. 3. 21:54
 13/24 A kérdező kommentje:
Szóval fogyjak le 40 kilóra, akkor nem lesz olyan ciki? De akkor szerintem a maradék is eltűnik, szóval sehogy nem jó. Marad az implantátum.
2018. márc. 3. 21:54
 14/24 anonim ***** válasza:
65%

Ne sirjatok már naphosszat a csöcseitek miatt, annyira idegesítő egy után után.

Megkérdezel valamit majd arra az álláspont jutsz, hogy akkor marad az implantátum. Az legalább annyi férfinak nem tetszik mint a kis mell, semmivel nem fogsz többet érni tőle.

Ha meg ennyire nem tetszik az amit látsz akkor felesleges megkérdezni.

2018. márc. 3. 21:57
 15/24 A kérdező kommentje:

Ha nem a csöcsök alapján kategorizálnának a férfiak, hogy ki számít nőiesnek, akkor valószínűleg nem lenne ennyi bajuk a nőknek...

És nem virágozna ennyire a plasztikai sebészet.

2018. márc. 3. 22:00
 16/24 anonim ***** válasza:
78%

Jajj te kérdező, rosszul látod a dolgokat.

Nagy mellű vagyon 100/D de mellé duci, nagy a hasam. Egy kezemen megtudom számolni hány pasi akar tőlem komolykapcsolatot. És több pasitol hallottam hogy a kis mellett szeretik. Nézd meg hány kis mellű nőnek van párja. . . Nem a mell az alak fontosabb nekik.

2018. márc. 3. 22:03
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
A nők többsége azért fekszik kés alá mert túl hiú és saját magával nincs kibékülve. Szó sincs itt férfiakról.
2018. márc. 3. 22:05
 18/24 anonim ***** válasza:
73%

"És nem virágozna ennyire a plasztikai sebészet."

Aha, meg a kozmetikumok és sminktermékek gyártása is a férfiak miatt virágzik, nem?

2018. márc. 3. 22:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ez a kis mell kategória, akkor milyen jelzőt kapna az enyém :o

Nem vagyok ropi (160/53-55), két gyereket szültem, mellem ennek ellenére alig, mégis nőiesnek,dekoratívnak érzem magamat és nagyon sokan buktak rám.

Aztán férjhez mentem, de még azért nyilván most is látom, ha tetszem valakinek.

Hidd el, nem a melled méretével van a baj...

29/N.

2018. márc. 3. 23:40
 20/24 anonim ***** válasza:
43%

Ez a mell B és C kosár között van!

Rohadtul nem pici.

Ha fel akarod tornázni az egódat, nézd már meg, kik mennek mellnagyobbításra. Ott valódi nők vannak valóban kis és/vagy formátlan mellekkel.

Ha kicsinek érzed a melled, vagy testképavarod van, vagy dundi vagy, és a nagy testedhez képest látszik kicsinek ez a mell.

Jó lenne, ha kiírnád, milyen melltartót hordasz, mert biztosan legalább B kosarasat, ami talán kicsi is rád, csak nem veszed észre. Mármint akkor, ha olyan alakod is van, mint a fotón.

Szóval kíváncsiságból kérdező, milyen melltartót hordasz?

2018. márc. 4. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!