Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményez a férfi, ha tetszik neki a nő, és közös barátoktól tudja, hogy ő is a nőnek?
Ha 10 nő tetszik neki, akkor mind a 10-nél kezdeményeznie kellene?
Ha a nőnek is tetszik, akkor a nő inkább magától kérdezze, miért nem kezdeményez ő.
Nem én vagyok a nő, én is csak ebbe a társaságba járok, és tökre nem értjük :D Mondjuk én lány vagyok, szóval a lánnyal beszélek inkább. Azt tudom, hogy ő túl önbizalomhiányos a kezdeményezéshez... :/
A sráccal konkrétan nem beszéltem erről, de tudom, hogy úgy nyilatkozott a lányról, hogy "szép, dekorativ, jófej" és nyitott lenne a dologra vele.
"Azt tudom, hogy ő túl önbizalomhiányos a kezdeményezéshez..."
Hát, ha a másik fél is ilyen, akkor így jártak, nem?
"Nem gondolja komolyan. Ne erőltessétek."
Ennyi erővel a csaj sem.
- Mert nem akar veke kapcsolatot. Az hogy csinosnak és jófejnek tartja az csak annyit jelent, hogy csinosnak és jó gejnek tartja. Nem mindenkivel szeretnénk kapcsolatot, akit csinosnak és jófejnek tartunk.
- mert félénk a férfi
- mert más nő tetszik neki
- mert akármi ezer más ok lehet még... ha a nőnek tetszik a férfi, akkor kezdeményezhet a nő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!