Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az újabb szokás a pasiknal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az újabb szokás a pasiknal?

Figyelt kérdés

Mostanában többször olvasom itt hogy ha pl ők elhivnak egy lányt kávézni, kajálni, moziba vagy bárhova elvarjak hogy a lány fizesse a maga részét. De miért? Mi ez a soherseg? Akkor minek a lányt elhivni ha nem fizetik neki ki? (

Itt most ne a pénzéhes, anyagias nőkről legyen szó, az egy másik téma. )

2018. márc. 6. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
61%
Basszus, ha egy prostinál fizettek ha akartok valamit, akkor itt miért kell filléreskedni?
2018. márc. 6. 22:56
 32/62 anonim ***** válasza:
28%

Egy prostinál szolgáltalást vesz igénybe az ember, nincs köze az illemhez így nem is kellene idekeverni. :O

2018. márc. 6. 23:00
 33/62 anonim ***** válasza:
30%

Ácsi. A prosti nem hiteget. A prosti, ha úgy dönt, hogy elad neked szolgáltatást, akkor ott nem az történik, hogy add a pénzt, és majd legközelebb.

Nem tudom ki hogy van vele, de én úgy gondolkodom, hogy randira azzal megyek el, akivel csókolóznék, lefeküdnék, párkapcsolatban lennék. Még akkor is, ha ő fizeti. Ha nagyon erősödik, akkor meg meg mondom, hogy oké, de állom a magamét és ez nem randi.

31/f

2018. márc. 6. 23:02
 34/62 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, örülj neki, legalább nem hiszik azt, hogy megvesznek kilóra. Most olyan rohadt drága a kávé meg a mozi?
2018. márc. 6. 23:03
 35/62 anonim ***** válasza:
30%

Olyan nehéz német mondani annak, akivel nem akartok semmit? Lányok a randin való megjelenés jelzés értékű, csak egyesek elkezdek potyázni közületek,ahogy a férfiak közül is.

31/f

2018. márc. 6. 23:07
 36/62 anonim ***** válasza:
40%

Két felnőtt mozijegy egy 3D-s filmre egy jobb moziban + 2 jobb kávé a plázában (pl Costa vagy Starbucks) az kb. 10 e. forint. Egy átlagembernek az kb. egy napi fizetése.

Ledöbbenek, hogy ezen oldalon milyen könnyen dobálóznak mások pénzével az emberek, ráadásul ez számít elfogadott mentalitásnak. :O

2018. márc. 6. 23:12
 37/62 anonim ***** válasza:
61%

"Basszus, ha egy prostinál fizettek ha akartok valamit, akkor itt miért kell filléreskedni?"

1.) Az összehasonlítás nem nagyon hízelgő a meghívott nőre nézve.

2.) Az összehasonA prostinál egy üzletet kötsz, aminek értelmében mindkét fél vállal valamit. Ha ezt nem teljesíti, a másik joggal kéri számon rajta. Egy randin mit lehet számon kérni a másikon? Semmit.

2018. márc. 6. 23:14
 38/62 anonim ***** válasza:
23%
Nekünk pasiknak minden drágább. Általában mindenért többet kell küzdeni és ez most nem egy nőgyűlölő duma. Nekünk egy póló 5000,egy nőnek abból van 3 egy ugyanazon márkából. Btw én nem várom el,hogy kifizesse,de ma már nem ez a divat,hogy jaj a pasi fizessen
2018. márc. 6. 23:25
 39/62 anonim ***** válasza:
29%
Az egyenlő jogok szokása. Jaa, hogy csak az előny kell, a hátrány már kösznem? :) Háát igen...
2018. márc. 6. 23:25
 40/62 anonim ***** válasza:
91%

Nem feltétlenül várom el, meg kisebb dolgokra, egy kajcsira (nem éttermi), meg egy üdítőre meghívom én, a gond akkor van, ha a nő azt akarja, hogy állandóan én fizessek. Normál esetben nyilván az első meghívás az enyém, de a másodiknál illik, ha visszahív, vagy legalábbis felesbe rendezzük a dolgot.

Mondjuk nekem ilyen téren nem volt még randin gondom, vagy felesbe fizettünk, volt ahol én hívtam meg valami kisebb dologra, de nagyrészt csak beszélgettünk, sétáltunk, meg még volt barátnőmnél volt úgy, hogy első randin én álltam a részemről az utazást (messze lakott tőlem), ők meg rendeltek pizzát és náluk ettem, szóval pl így is lehet.

2018. márc. 6. 23:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!