Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az újabb szokás a pasiknal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az újabb szokás a pasiknal?

Figyelt kérdés

Mostanában többször olvasom itt hogy ha pl ők elhivnak egy lányt kávézni, kajálni, moziba vagy bárhova elvarjak hogy a lány fizesse a maga részét. De miért? Mi ez a soherseg? Akkor minek a lányt elhivni ha nem fizetik neki ki? (

Itt most ne a pénzéhes, anyagias nőkről legyen szó, az egy másik téma. )

2018. márc. 6. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
81%

Én nem sírok az egyenjogúság miatt.

Nem sírok azért, hogy a nő cipelje a cementes zsákot, a férfi maradjon otthon gyes-en, azért sem, hogy a nőt minden hétvégén más pasi kúrogassa "szexésnyújórkosan" Mindkét nemnek meg vannak a tradícionális szerepei. Utálom a feminácikat is.

Szeretem, ha egy férfi tartja az udvariasságot és az etikettet.

Első randin neki illik fizetni, de nem lenne pofámon bőr elvárni állandóan, hogy fizetgessen. Egy idő után meghívnám én is valamire.

2018. márc. 6. 22:27
 22/62 anonim ***** válasza:
16%
#21 végre egy nő, aki végzi a házimunkát boldogan.
2018. márc. 6. 22:30
 23/62 anonim ***** válasza:
88%
Én mindig felajánlom, hogy fizetem a részem vagy majd a következő alkalommal én fizetek, aztán a férfi eldöntheti, hogy él-e vele vagy sem.
2018. márc. 6. 22:31
 24/62 anonim ***** válasza:
89%

"végre egy nő, aki végzi a házimunkát boldogan."

Hogy sikerült erre a következtetésre jutnod, ugyanis semmit nem írtam a házimunkával kapcsolatban. Nyilván megcsinálom, még ha nem is boldogan, nem várom, hogy más csinálja meg helyettem.

2018. márc. 6. 22:35
 25/62 anonim ***** válasza:
26%

Egy szóval nem mondta és én is egyetértek vele. Ahogy írta, illemről van szó és nem elvárásról.

Csak az éremnek két oldala van. A nőnek ugyanúgy illik felajánlani, a férfinak illik visszautasítani.

A probléma az, hogy egy évszázadokkal ezelőtti szokásra, amikor igazából nem is volt másféle opció próbálnak sokan ráhúzni egy modern köntöst és teljesen természetesnek veszik.

2018. márc. 6. 22:36
 26/62 anonim ***** válasza:
15%

"Utálom a feminácikat is."

Az ilyesminek gyakrabban kéne hangot adni. Egy nőt még egy femináci is kevésbé titulálhat nőgyűlölőnek, csak mert nem tetszik az álláspontja. :)

2018. márc. 6. 22:39
 27/62 anonim ***** válasza:
26%

Érdekes, csak a lepontozást látni, de a komoly érveket nem... lehet, hogy nincsenek?

Akinek nincs, nyugodtan pontozza le ezt is ;)

2018. márc. 6. 22:43
 28/62 anonim ***** válasza:
28%

"Szeretem, ha egy férfi tartja az udvariasságot és az etikettet. "

Ezzel az a baj, hogy sokan fenntartják maguknak a jogot hogy eldöntsék, az udvariasság és az etikett melyik részei tetszenek nekik és melyek nem. Pedig az etikettnek pont az az egyik lényege, hogy egy rendszer, nem tetszőlegesen kiválogatott elemek.

Annak a csaj, akivel legutóbb ilyesmiről beszéltem, még a késsel-villával étkezés is kihívás volt, szóval időnként meglepő alakok hozakodnak elő meglepő témákkal.

2018. márc. 6. 22:45
 29/62 anonim ***** válasza:
39%

A poén az, hogy én érdekes mód egyetértettem az 54%-os felhasználóval, de az én számból már nem hasznos. xd

Kíváncsi lennék amúgy az oldal lepontozgató női tagjaira ilyenkor. Mert nehezem hiszem, hogy ezen arrogáns, beszólogató viselkedésüket élőben is érvényesítenék. Valószínűbbnek tartom, hogy szürke kisegér módjára csendben ülnének a sarokban.

2018. márc. 6. 22:46
 30/62 anonim ***** válasza:
71%
Mert futószalagszerűen megy a randizgatás, és túl nagy ráfizetés lenne mindenkit meghívni, talán ez az ok. Bár én csak kapkodom a fejem, milyen "modern" már a párkapcsolatkeresés. Olyat is láttam (huszonéves fiú), aki füzetben vezette a randijait meg excel táblában (harmincas nő). Én leragadtam ott, hogy egyszerre egy ember kell.
2018. márc. 6. 22:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!