Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan látom, hogy nem éri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan látom, hogy nem éri meg ilyen fiúval foglalkozni?

Figyelt kérdés

Egy fiúval úgy volt hogy találkozunk, de nem tudtam elmenni a megbeszélt találkozóra. Így azt mondta engeszteljem ki teával nálam. Mondtam neki,hogy na nálam tuti nem még nem is láttam. Aztán mondta h menjünk el kávézni. És közben egy csomoszor szóvá tette, hogy akkor a tea helyett most ezt a kávézást te álld és kifizeted az enyémet is.

Hát ez szerintem kicsit erős..

Ezen kívűl jól elbeszélgettünk meg minden...

A végén azt mondta hogy na jó én fizetem a tied te az enyém. De nem.volt.nála.apró szoval bankkartyaval ugye kifizette az.egeszet, mert ugy volt a szamlan kulon mar nem tudtuk volna.

Aztan kimentunk es elkerte az arat tenyleg odaadtam es ennyi volt.

De nekem ez borzalmasan kellemetlen volt.

En nagyon keveset koltok. Egy heten kb. Egy ezresbol elek. Es ha az ovet is kifizetem az mar 1200 ft... egyetemista vagyok elsos, o mar 24 eves en 20. Ő dolgozik en tanulok.

Fiúk miért nem vagytok 500ft-ot kepesek kifizetni? Miert kellett ilyen kellemetlem helyzetbe sodornia. Vagy velem van a baj? Ez tokre normalis?:D:|

2018. márc. 2. 00:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
73%

Férfiként mondom, hogy nem normális.

Ne foglalkozz vele.

2018. márc. 2. 10:39
 22/29 anonim ***** válasza:
59%

Fiúcskákkal ne foglalkozz :) Szerintem alap, hogy mi férfiak fizetjük a randit. ;)

(LOL dat összegek! most really? szégyellje magát a pasi)

39F

2018. márc. 2. 11:29
 23/29 anonim ***** válasza:
27%
Még mindig nem tudom, mit jelent az, hogy "nem tudtam elmenni a megbeszélt találkozóra". Lehet, joggal érezte a fiú, hogy szórakozol vele.
2018. márc. 2. 11:34
 24/29 anonim ***** válasza:
76%

Már bocs, de ha valaki az első randin egy tök idegen nőtől ( előtte nem is látták egymást) elégtételként vagy "büntetés"-ként az első elmaradt randiért, (mert közbe mert valami jönni) kifizettet egy darab kávét az nagyon gáz. Eleve aki meghív az fizet, első randin meg pláne hogy a férfi. Nem muszáj ennek mindig így lenni de elsőn szerintem igen. Az ilyentől mérföldekre fuss. Ha idegenként megtette akkor ha össze jönnétek minden egyes vélt vagy valós hibáért "megfizetnél" valahogy. Ő ilyen, muszáj elégtételt vennie.

Ha meg akarok ismerni, szerezni egy nőt akkor nem nyafogok azon, hogy egyszer közbejött neki valami. Fenntartom az ajánlatom az első randira és igenis megtisztelem őt azzal, hogy meghívom.

2018. márc. 2. 12:40
 25/29 anonim ***** válasza:
De szemét pasik vannak. Ha egy nőt elhivnak valahova illene fizetni a pasinak a nő részét is ha már o elhivta. . .
2018. márc. 2. 17:12
 26/29 A kérdező kommentje:

Ugye most láttam először. Én kértem,hogy csak menjünk el sétálni valamerre, de ő minden áron beakart ülni valahova inni vagy enni, mert hogy hideg van kint.

Én többször is mondtam, hogy inkább sétálnék.

A végén még egy "viccet" is mondott. Ugye borravalót is adott a nőnek és utána mikor kijöttünk és odaadtam a részem megkérdezte és hol a borravaló? Aztán még várta volna, hogy kisérjem el a villamos megállóba ami jobbra volt kb. 7 percre én balra lakok onnan 20 percre, már 11 óra volt, nem kisértem el...lehet megsértődött, de nem érdekel ezek után.

Azért mondtam le, mert aznap volt a névnapom egyébként, csak én el is felejtkeztem róla hogy aznapra esik.. és szüleim áthívták a rokonokat. Nekem meglepetes volt, mert én tényleg elfelejtkeztem róla tényleg..

2018. márc. 2. 18:30
 27/29 anonim ***** válasza:
92%
Én egyszer tapasztaltam ilyet de nagyon kellemetlen érzés volt. Összeismerkedtem nyaraláskor egy sráccal aki pincér volt az egyik étteremben mondta nézzek be hozzá munka időbe. Bentem leültem majd megkérdezte mit iszom mondom nem kell semmi... Erre ő mondta igyak valamit mert nem ülhetek csak úgy ott mert a főnöke lecseszné.. Mondtam neki hozzon azt amit ő iszik velem, hozott egy pohár ásványvizet(?!?) blokkal együtt😁 adtam neki 50 forint borra valót is. Utánna mintha semmi nem történt volna tök természetesen akart volna tovább ismerkedni de valamiért én meg nem nagyon. Az én pofámról égett a bőr. Az ilyen sza rrágó senkik mint a te sztoridban a pali is ugyan ilyen sza rrágó sóher nőt érdemel mint ő maga. Volt az osztályomban egy ilyen pár mögöttem ültek és azt számolták ki hány cigivel meg 100 forintal tartozik a másiknak meghaltam rajtuk. Ezek nem férfiak ezek gerinctelen paraszt senkik. hogy nőt az ilyenek nem találnak maguknak az is biztos. De a kérdés alá is szépen öaszegyűlnek az ilyenek és valamiért azt gondolom hogy az ilyen szánalmas kutyák irkálják a "nőgyűlölő minimálbéres nettó 120-at keresek nincs bmw-m nőm sem lesz" es kérdéseket. Szánalom ne továbbja te meg ha szóba állsz ilyen emberrel meg is 3rdemled.
2018. márc. 2. 20:49
 28/29 anonim ***** válasza:

Na, látom a sok kis gyakoris kisfiú lepontozott :DDD

De bájos :D

2018. márc. 2. 21:49
 29/29 A kérdező kommentje:

Nem, nem beszélek már vele. Kellemetlen helyzetbe sodort és nem szeretnék több ilyet, később csak rosszabb lenne. Ha már most így követelözik.

Hát a te esetedben azt nem értem hogy miért hívott a munkahelyére, miért nem azon kívűl találkoztatok, ha tudta hogy a főnöke nem díjazza,ha olyannal beszél, aki nem fogyaszt.

2018. márc. 2. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!