Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kell "felmutatni" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell "felmutatni" a gyakoris közvélemény szerint, hogy egy férfi "jogosan" akarjon szép barátnőt?

Figyelt kérdés
Rengetegszer elhangzik, hogy mennyi pasi akar úgy szép barátnőt, hogy semmit nem tud felmutatni. Az azonban soha nem kerül részletezésre, hogy mit kéne felmutatni.
2018. jan. 13. 22:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
52%
Továbbra is azt mondom: a középső ujját ;)
2018. jan. 13. 22:38
 2/34 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted mégis mit kéne? Képzeld magad egy szép nő helyébe. Csak tudod, hogy mit várnál el.
2018. jan. 13. 22:40
 3/34 A kérdező kommentje:
Első: azt mindenképp. Második: nem a saját véleményem érdekel, azt elég jól ismerem. Azt szeretném tudni, hogy akik ezt írják, pontosan mire gondolnak.
2018. jan. 13. 22:42
 4/34 anonim ***** válasza:
67%

A kérdés eleve értelmetlen. Mi az, hogy szép? Kinek? Nekem igen, neked nem. Ennyit erről. Van, aki a "tökéletes" instagram cicáktól undorodik, más meg nem jönne össze olyan nővel, aki nem néz ki topmodellnek 0-24ben.

Hasonló hasonlót vonz, és ez nem csak külsőségekben mutatkozik meg. Nyilván hogyha igényes, ápolt barátnőt akarsz akkor nem hátrány, ha te is ilyen vagy. Csak azt várhatod el a párodtól, ami benned is megvan. Ha olyan nőt akarsz, akinek tökéletes teste, hibátlan arca van, akkor legyen neked is az.

Ez ugye a papírforma. A valóságban ez édeskevés. Egy sokak által szépnek tartott nőnek nem lesz elég, hogy jól nézel ki, mert bármelyik helyes pasi az övé lehet. Egy kelendő nőnek ennél sokkal többre van szüksége, és ezek már belő dolgok. Ha nem vagy egyedi és különleges, nem rendelkezel baromi vonzó kisugárzással, nincs szép lelked akkor át fog nézni rajtad, nem tudod megfogni. A szép pofi édeskevés egy párkapcsolathoz.

2018. jan. 13. 22:43
 5/34 anonim ***** válasza:
80%
Nem a gyakoris népek igényeire kellene alapozni, hanem a kiszemelt nő igényeire. Nekem volt szépségkirálynő barátnőm, pedig a seggem kilátszott a gatyámból. Szerencsére akkor még nem gyakoriztam, különben rá sem mertem volna nézni a lányra. És mit szeretett bennem az a csaj? Kedves voltam, udvarias, és szerettem. Mondjuk ez 20 éve volt, azóta magasabbak az igények.
2018. jan. 13. 22:44
 6/34 anonim ***** válasza:
4%
#5 Persze, szépségkirálynő...
2018. jan. 13. 22:45
 7/34 anonim ***** válasza:
15%
#6 írja, hogy ez 20 éve volt. Nézd már meg akkor hogy nézték ki a szépségkirálynők, egyik rondabb volt mint a másik.
2018. jan. 13. 22:46
 8/34 A kérdező kommentje:
Én aztán nem akarok a gyakoris elvárásoknak megfelelni. Engem az érdekel, hogy ezek az emberek mire gondolnak.
2018. jan. 13. 22:46
 9/34 anonim ***** válasza:
37%

Most nézem, hogy eddig az összes hozzászóló 74%-os :D

Jó kis klub.

2018. jan. 13. 22:47
 10/34 anonim ***** válasza:
79%
És a gyakoris közvélemény,mint tudjuk, tükrözi a valóságot.. remélem ezt a pár millió magyar "kisebbség" is tudja akik nem eszerint élik az életüket boldog párkapcsolatban..
2018. jan. 13. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!