Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell "felmutatni" a gyakoris közvélemény szerint, hogy egy férfi "jogosan" akarjon szép barátnőt?
Ha mégis lehet olyan pasiként szép nőm, akkor ezt mégsem kell "felmutatnom", ergo a beszélgetésünkön kívül esik.
Ismételten: ez egy elméleti kérdés, csak érdekel az itt írogatók gondolkodásmódja.
Szia, én nő vagyok és igazából amin lehet változtatni és sokat dob a lattban az az öltözködés és a test. Pl nekem az nem probléma ha a srác vékony/átlaglos testalkatú csak ne legyen kövér vagy olyan vékony srác aki "izmos". A vékony szálkás test szerintem taszító...ha valaki vékony először tömegeljen és utána szálkásítson. Az exem is így csinálta és nagyon jó teste lett. Nekem az sem szimpi ha a srác tökre leszarja az öltözködést, 1000 éves kopott pólói vannak, 1db nadrágja és fecskét hord. ( megtörtént eset )
Mivel én is adok magamra ezért én is elvárom, hogy normálisan öltözködjön. Ezzel nem arra célzok, hogy a Zarában vegyen 12E Ft-os inget és CK boxert hordjon. Csak nézzen ki igényesen.
Nálam az is fontos, hogy az adott illető jól csókoljon de ez igazából két embertől függ. Azonban hiába vagy külsőre ilyen ha belsőre meg esetleg paraszt vagy, vagy unintelligens proli aki képtelen nőként bánni valakivel. Szóval szerintem ha valaki jól nevelt és ad a megjelenésére akkor már nagyon nem veszíthet, innentől már csak azon áll vagy bukik a dolog, hogy mennyire hasonló az ízlésük az adott lánnyal. Remélem megtalálod azt a lányt, sok sikert!;)
-hasonló kaliberű kinézet férfiban
vagy
-jó duma(amit a nők is annak tartanak,nem csak a pasi haverjai),határozottság,ha intelligens nőt akar az illető,az se árt,ha nem csak a pofája nagy,de amúgy hülye,mint a segg
vagy
-jó állás,zsíros fizetéssel
Nem igazán értem a kérdést. Jogosság? Hm. Na várjál.
Ha arra gondolsz, hogy suba-subához, akkor egy szép barátnőnek mondjuk egy jóképű vagy gazdag pasas dukál, egy átlagos pasasnak átlagos lány, egy rondának ronda.
Papíron ez tényleg egy remek elmélet, a szőrszál ott kerül a gépezetbe, hogy mondjuk egy átlag lány miért érné be átlag férfival, mikor megkaphat sokkal jobbat is? Vagy hogy egy ronda lánynak miért kéne ronda pasas? Ja, szóval ez az elmélet egy nagy baromság, a gyakorlatban még akkor se működhetne, ha 50-50% lenne a férfi-női arány (és nem annyi).
20 éve még valóban más volt az igényszint, nem volt ekkora többlet férfiakból, és akkoriban még tényleg értékelték a figyelmességet, intelligenciát. Persze, akkor is voltak szar értékrendű nők, de őértük amúgyse kár ha nem jöttek össze egy korrekt, becsületes férfival, nem egymást keresik. Ha még visszább akarunk menni az "átkozsba", anno a pénzvadász, felszínes nőket kiközösítették, lenézték, és ha tehették, seggbe is rúgták. Ma meg már ez az életforma az etalon, nézd meg, puncs.hu, viszony.hu...remélem kötelezővé nem akarják tenni :S :S :S :S :S :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!