Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit választanátok?
A kérdésem egyféle közvélemény kutatás adott két ugyan annyi idős Srác (20-22 éves korosztály)
Az első srác: Helyes, átlagos testalkattal nincsenek barátai egy gyárban tengeti mindennapjait Bulizni szórakozni ritkán jár. Nincsenek igazi céljai nem tervez továbblépni a megszokott helyről nem keresi a lehetőségeket, ellenben ha van barátnője mindenét rászánja
Második: Ő is helyes és normál testalkat viszont az előző ellentéte, folyton az új lehetőségeket keresi mivel tehetné jobbá az életét (félreértés ne essék nem törtető de ha a lehetőség szembe jön vele nem szalasztja el)
minden hétvégén elmegy hazúlról és izgalmas életet él nem besavanyodott érdektelen ember. kevés de annál jobb barátai vannak.
Ha ti ennyi idősek lennétek a két srác közül ebből a kevés infóból melyik lenne szimpatikusabb?
1-ről csak annyit hogy: Hát őt meg nem ismerheted,mert az olyan emberek kiszámíthatatlanok :) honnan veszed hogy olyan besavanyodott? ismered?
Én például olyan típus vagyok és igen is járok éttermekben elehet velem beszélgetni,bármiről,szeretem a gyerekeket és építészmérnők akarok lenni,és vannak terveim ,szóval nem vagy jó emberismerő..az hogy látod egy emberen hogy nem szeret egy olyan társaságban lenni és savanyú pofát vág az csak egy dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!