Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Döntésképtelenség melyik férfit választanátok?
Adott kér férfi hasonló érzéseket táplálok irántuk,de nem tudom melyiküket válaszam.
Az egyikük,15évvel idősebb tőlem,sikeres férfi,jól érzem magam vele jól megértjük egymást egy a szakmánk.Igazi férfi mellette nőnek érzem magam.
A másikuk korban hasonló velem 5 évvel idősebb csak,viszont ő csak most befejezte be nemrégen az egyetemet,nem mondhatni férfiasnak ámbár nagyon kedves,érdeklődő,de vele nem érzem azt a pezsgést amit a másikkal.
Én a "másikat"választanám, és szerintem te is tudod.
15 év elfogadható, ha felnőtt nő vagy, és 15 éves lányka.
Ráadásul a másik pasi csak 10 évvel fiatalabb, az nem olyan sok idő. Hallgass az érzelmeidre, ami az idősebb pasi felé húz. Én így tenném.
(sose értettem a "mellette nőnek érzem magam" kifejezést)
ha nincs melletted senki - szoktad magad embernek érezni? Ez a fontos. Meg hogy ... melyiket szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!