Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Melyik férfit választanátok?
Egy jóképű,sármos,dolgos ember.Igényes magára és mindig számíthat rá az ember,de nem annyira tehetős,igazi társ.Jóban rosszban az ember mellett van.
Vagy egy olyan férfit,akit vezető beosztásban van,tipikus vagyonos igazgató,okos,inteligens,jól keres és van érzéke a nőkhöz,jól bánik velük.Viszont mint férfi nem annyira vonzó,az elsőnek külsőre a nyomába sem ér.
30/n
Ha már nem tudsz választani, akkor egyiket sem.
Egyébként pedig nekem a megbízható, igazi társ az esetem. A gazdag főnök, aki mesterien manipulálja a nőket akkor sem érdekelne, ha a másik nem lenne.
Én a helyedebn az elsőt választanám.
Már ha nem elkeseredett szinglikint akarsz párt találni. A fontos az,h jól érezd magad a társaságában,a külső kevésbé számít,az a lényeg te szépnek,jóképűnek lásd. A pénz megintcsak nem döntő,mert hiába van pénze,ha egy majom.
De azt is gondolhatnám,h bármelyiket választod,csak élni fogtok egymás mellett,nem pedig egymással.
A lényeg:1.igazi társ,mindig lehet rá számítani
És amit a 2.ra írtál: nomában sem ér az elsőnek. mindegy miben.. de ha ez a gondolat már megfordult benned.. nem hiszem h ez illik hozzád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!