Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, melyik fiút választanátok? (Többi lent)
1: Divatos, feszülős kivágott nyakú pólót hord, trikót. Tipikus "páva" haj, gyakorlatilag minden hétvégén bulizni jár, odavannak érte a lányok, "ki ha én nem?!" viselkedés, például converse oldaltáskát hord, betűri a pólót, kint az vastagszíj stb.
Vagy..
Inkább a szűk baráti körével sátoroznak, tüzet raknak, nem ilyen "divatb*zi, de stílusos. Inkább megír egy novellát, történetet.. Elviszi a barátnőjét étterembe, romantikusabb, "művészlélek" Nem csípi a mai divatb*uzi srácokat, (lásd:páva) Nyugisabb természetű, de tud agresszív is lenni, ha valaki bántja a szeretteit. stb.stb.
Egyértelmű,hogy a másikat,főleg ha még egy kis izmot is felszed:D De ne legyen túl romantikus és legyen humora.
Azt meg nem tudom mi az a páva stílus ,de gondolom a mai kis divatbu-zik...
lehet én már öreg vagyok, de nekem ennél több kell egy ember megítéléséhez...
nem mellesleg kérdező, te a 2-es vagy, az 1-es meg az, aki azzal a csajjal jár, aki után te csorgatod a nyálad...kissé átlátszó vagy....
Utolsó, osztom a véleményed.. Ez nagyon a két 'végletet' mutatja be.. Úgy értem hogy: a divatb.zi/romantikus kedves fiú :D
Egyébként így én is a 2.at választanám, bár az én stílusom a 2 keveréke :D
Az első típustól elhányom magam. 2. Te ilyen lennél?
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!