Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, melyik fiút választanátok? (Többi lent)
1: Divatos, feszülős kivágott nyakú pólót hord, trikót. Tipikus "páva" haj, gyakorlatilag minden hétvégén bulizni jár, odavannak érte a lányok, "ki ha én nem?!" viselkedés, például converse oldaltáskát hord, betűri a pólót, kint az vastagszíj stb.
Vagy..
Inkább a szűk baráti körével sátoroznak, tüzet raknak, nem ilyen "divatb*zi, de stílusos. Inkább megír egy novellát, történetet.. Elviszi a barátnőjét étterembe, romantikusabb, "művészlélek" Nem csípi a mai divatb*uzi srácokat, (lásd:páva) Nyugisabb természetű, de tud agresszív is lenni, ha valaki bántja a szeretteit. stb.stb.
elég manipulatív a kérdés, már ne is haragudj. nyilvánvalóan negatívként állítod be az első srácot és bár nagyon nem vagyok oda az ilyen típusért, attól még lehet az első is vicces, jófej, kedves, rendes és becsületes.
és a második is lehet egy önbizalomhiányos, önző, arrogáns hülyegyerek.
szóval ennyi infó alapján nekem egyik se kéne. nyilván a másodikat találnám szimpatikusabbnak és ilyenekkel is érintkezem többnyire, de mind a kettőnek adnék esélyt, és akkor lehet kiderülne, h az első sokkal jobbfej és normálisabb, mint a második... ne ítélj előre.
Hm... 2. tökéletes ha még helyes is :)de attól félek h ezek lassan kihalnak :/ utálom a divatb×zikat:/ -.-"
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!