Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek, melyik fiút választan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, melyik fiút választanátok? (Többi lent)

Figyelt kérdés

1: Divatos, feszülős kivágott nyakú pólót hord, trikót. Tipikus "páva" haj, gyakorlatilag minden hétvégén bulizni jár, odavannak érte a lányok, "ki ha én nem?!" viselkedés, például converse oldaltáskát hord, betűri a pólót, kint az vastagszíj stb.

Vagy..

Inkább a szűk baráti körével sátoroznak, tüzet raknak, nem ilyen "divatb*zi, de stílusos. Inkább megír egy novellát, történetet.. Elviszi a barátnőjét étterembe, romantikusabb, "művészlélek" Nem csípi a mai divatb*uzi srácokat, (lásd:páva) Nyugisabb természetű, de tud agresszív is lenni, ha valaki bántja a szeretteit. stb.stb.

2012. aug. 19. 16:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, Én a második vagyok.. nincs benne turpisság, mint 1-2 illető említette.. a "kiszemelet" lány, az elsővel jár. Semmi ilyen nincs, nem jövök össze 15-18 éves ribikkel:) tisztelet a kivételnek, ami sajnos nagyon kevés:/
2012. aug. 19. 17:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, a második lennék. Semmi turpisság nincs benne, hogy a "kiszemelt" lány az elsővel járna. Mert nincs kiszemelt lány.. nem jövök össze 15-18 éves ribikkel:) Tisztelet a kivételnek, ami sajnos nagyon kevés:/ Így maradok szingli :)
2012. aug. 19. 17:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Az elsőtől kb hányingerem van. A barátom meg tökre olyan mint a második. Szóval egyértelmű a választás.
2012. aug. 19. 17:28
 14/18 anonim ***** válasza:
97%

elég manipulatív a kérdés, már ne is haragudj. nyilvánvalóan negatívként állítod be az első srácot és bár nagyon nem vagyok oda az ilyen típusért, attól még lehet az első is vicces, jófej, kedves, rendes és becsületes.

és a második is lehet egy önbizalomhiányos, önző, arrogáns hülyegyerek.

szóval ennyi infó alapján nekem egyik se kéne. nyilván a másodikat találnám szimpatikusabbnak és ilyenekkel is érintkezem többnyire, de mind a kettőnek adnék esélyt, és akkor lehet kiderülne, h az első sokkal jobbfej és normálisabb, mint a második... ne ítélj előre.

2012. aug. 19. 18:01
 15/18 anonim ***** válasza:
persze, hogy a második.ja és elég vonzó mikor a férfi fát vág :D
2012. aug. 19. 18:51
 16/18 anonim ***** válasza:
A másodikat.
2012. aug. 19. 19:15
 17/18 anonim ***** válasza:

Hm... 2. tökéletes ha még helyes is :)de attól félek h ezek lassan kihalnak :/ utálom a divatb×zikat:/ -.-"

18L

2012. aug. 19. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:
én a másodiktól hánynék..sátoroznak, tüzet raknak megír egy novellát, történetet de tud agresszív is lenni..... kb. ezeken fel akadt a a szemem első meg ne öltözzön lánynak egy pasi és ne járjon folyton bulizni.. szóval inkább a halál mint hogy csak ilyen pasik létezzenek.. 16/L
2012. aug. 21. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!