Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzi egy nő, hogy baj van vele, hogy nem elég jó, ha egyáltalán nem ostromolják a férfiak, vagy ez csak azért van, mert ezt sulykolják?
:D :D el ne hidd. Ez csak itt a gyk-n néhány kimagaslóan sikertelen ember terjeszti önigazolásképpen.
"az az általános (?) nézet, hogy minden legalább átlagos nőért sorban állnak a férfiak, csak válogatni kell."
Nem állnak sorban, csak nem merik megszólítani sem.
Egyébként a nő is kezdeményezhet, ha tetszik neki egy férfi.
Fasság. Sok csinos barátnőm van, és nem állnak sorba értük. Ez az utcán leszólítgatós dolog itt vidéken egyáltalán nem jellemző. Szórakozóhelyeken is esetleg 1-2 elég bátor (vagy részeg) udvarló jellemző. Facebookon alkalmanként bejelölik őket idegenek, de ez se jellemző.
A nők is hibásak ebben, hogy terjed ez az "általános nézet", mert a legtöbbjük meg van győződve arról, hogy ha valaki csak rájuk pillant, az már meg akarja dugni őket...
Megmondom őszintén, hogy néha előfordul, hogy miután elolvasok néhány kérdést illetve választ a gyakorin egy utolsó sz@&* rdarabnak érzem magam, aki a halálnak sem kell...Hiszen itt az megy, hogy az átlagos lányt éjjel-nappal bombázzák az üzenetekkel, levelekkel, leszólítják az utcán, napi 20 pasi akar vele ismerkedni stb.. Ezzel szemben pedig hozzám még soha senki nem jött oda ismerkedési szándékkal, soha senki nem dicsért meg, soha senki nem akart velem megismerkedni...nem is volt még kapcsolatom sem. Ilyenkor persze megkapom, hogy "csak azért, mert nem is veszed észre őket, mert neked csak a gazdag, jóképű, izmos, bmw-s kell"...Igazából ezt nem is értem, hogy ilyenkor mégis mit gondolnak az emberek...olyan hülye vagyok, hogy észre sem veszem, ha valaki fel akar szedni vagy átnézek rajta vagy mi? Baromság...Abban viszont van valami, hogy csomó pasi "kuka" kategória nálam és faképnél hagyom, de nem azért, mert nem 10/10-es vagy nem elég gazdag vagy nem luxusautója van stb., hanem azért mert pl. bunkó, végtelenül buta, alkoholista, igénytelen (pl. koszos, retkes, büdös), drogos stb., az ilyeneket nem számítom az "udvarlók" közé (ezért mondom, hogy nem akar tőlem senki semmit), mert nekem az nem udvarlás, hogy valaki nemes egyszerűséggel közli, hogy "meg akar b@**zni"....valójában ilyenből rengeteg van, ugyanakkor olyannal még nem találkoztam (de biztosan van ilyen is és remélem, hogy előbb-utóbb megtalálom), aki értelmes, normális, kedves, őszinte és meg is akar ismerni, nem csak megdu**&gni.
Úgyhogy időnként átfut az agyamon, hogy velem van-e valami baj stb., de szerencsére én nem a gyakorin szocializálódtam, úgyhogy rám még nem hatnak az ilyen "mindent tudok és én majd megmondom a tutit" emberek...szerintem a legtöbb ilyen mantrának köze sincs a valósághoz.
#6 mintha rólam írtál volna :') Én is mindig olyan szrul érzem magam, amikor itt olvasom a kérdéseket és kiderül, hogy ha valaki 16 éves korában még szűz, az már ciki és amúgy is soha senkinek nem fogok kelleni, ha nem vagyok olyan tapasztalt az ágyban, mint egy kva. Én sem kellettem még soha senkinek, csak egy srácnak, aki előtte egyetemen már az egész évfolyamnál bepróbálkozott, és engem utoljára talált meg "hát, végül is p_nája ennek is van, úgyhogy jó lesz" alapon. Ezt nem igazán tartom ismerkedési szándéknak, ahogy azt sem, amikor a vén alkeszek kikiabálnak nekem a kocsmából, hogy milyen pózban b..nak majd meg, ha bemegyek. Pedig amúgy bőven átlagos vagy (szerintem) kicsivel átlag feletti a kinézetem, de a való életben elég csendesnek, visszahúzódónak lenni ahhoz, hogy senki ne vegyen észre. Nem is várom el, hogy bárki kezdeményezzen, mert én sem kezdeményezek senkinél, még a szemkontaktus tartása is nehezemre esik, nem hogy még odamenjek valami ismeretlen sráchoz beszélgetni...
Nyugi kérdező, bőven normális vagy. A gyk rendesen rombolja az önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!