Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány kiír egy olyan témakörbe tartozó kérdést, miért ostromolják már azonnal a perverzek az üzenetekkel, meg az ismerkedős szöveggel, miközben senki nem akar ismerkedni, csak választ kapni a kérdésére?
a logikám azt üzeni hogy vagy egy olyan lány vagy, vagy egy érdeklődő ifjú.
a logikám azt üzeni hogy az ilyenek itt próbálkoznak ismerkedni, mert nincs vér a pucájukban
a logikám azt üzeni, hogy a legjózanabb az az lenne ha fogná és azt írná hogy fiú és mittudom én 17 éves, egy lány kiírhatja hogy 17/F és ha ezt kiírja senki sem fog kérdezősködni ilyet
Hmm a 2-es vagyok. Nos nem tudom, de úgy néz ki kalandos utazásba vágtad a fejszédet, hogy megfejtsd ezt a rejtélyt szükséged lesz 1 bátor társra ( kancsit kancsit) Csak vicceltem.. Nos vázolom a helyzetet. Sok élet unt csávó, ( nő gyülölők is ahogy a kommenteket szoktam látni) így próbál valamit bizonyítani?? Vagy talán nem tud élőben simerkedni és úgy van vele, hogy mindegy kiaz csak ****-ja lehyen? Ami hülyén hangzik, de sajnos vannak ilyenek :/ Nos én magam a bolondozás híve vagyok, soha nem írok rá ismerkedős szándékkal egy lányra, de szoktam rájuk írni és mindig válaszolnak és rengeteg beszélünk utána :D Szóval nem tudom mit írhatnak ezek az emberek, de eléggé hülyék lehetnek már bocsánat, ha nem képesek egy olyan levelet írni ,hogy érdeklődést váltson ki a másik emberben :D..
Azt javaslom, hogy írd a kérdésed végére, hogy privátokat tiltom és ne zakéassatok csa a KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK KÉRLEK!!!
:D
17F
Naaaaagyon durva. Ha írok valami választ egy kérdésre szinte mindegy milyen témában , kb 3 üzenet jön alsóhangon, ha még vicces is a hozzászólás akkor még több. Valahogy azt hiszik az emberek, hogy ez egy anonim társkereső. Pedig..
Mondjuk ha véletlenül egy lumber sexual művész pasi írna rám. 🙏
Akkor azt mondom: " jó legyen, ostromozzon a levelekkel 😏" /természetesen csak vicceltem, najo nem /
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!