Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan akadtam ki?
Én 18, ő 27
Én is csak szexet akartam tőle, nem pedig a legjobb barátja lenni. De már mindegy mert kiadtam az útját.
"csak szex lehetett volna köztünk. Én ezt elfogadtam"
Akkor tartsd magad a megállapodáshoz! Ha nem megy, akkor meg próbálj vele új megállapodást kötni!
>csak szex
>Én ezt elfogadtam
>szerintem ennél többet érdemlek
Tehát NEM fogadtad el. Az, hogy "csak szex", pontosan azt jelenti, hogy "csak szex", és ennél semmivel sem többet. Persze lehet igényed ennél többre, de mivel ez volt a megegyezés köztetek, semmivel sem >érdemelsz< ennél többet.
Mi az, hogy "akinek számítasz"? Miért számítanál neki? Miért számítana ő neked?
A játékszabályok itt nagyon tiszták, te mégsem tartod be őket. Ne játszd el, hogy rendben vagy a szexkapcsolattal, amikor teljesen nyilvánvalóan nem vagy rendben vele.
Csak szexnél tudod mennyit kell beszélgetni?
-Szia, most ráérsz?
-Szia, igen
vagy
-Szia, holnap átjössz?
-Szia, igen
Semmi többet. Ezért csak szex.
Férfi vagyok. Az évtizedes legjobb barátaimmal és a közeli családtagjaimmal is (akiket a világon a legjobban szeretek), akikkel jó viszonyt ápolok, van hogy napokig nem beszélek.
Elfogadom hogy a nők ismerkedéskor igénylik a gyakori kommunikációt. Főleg manapság, amikor sajnos a buszon és az utcán is azt látom, hogy mindenki a telefonját ba sztatja általában állandóan. Utálom, hogy a kommunikáció azonnali lett, mert én nem vagyok olyan típusú ember, aki szeret állandóan elérhető lenni, vagy állandóan olyan hangulatban van hogy írogasson.
Zavar, amikor egy csaj ismerkedéskor azon sértődik meg, ha mondjuk csak fél napig nem írok neki, vagy ilyesmi.
A csak szex abból áll, hogy annyira vagy fontos neki, hogy nem vagytok fontosak egymásnak.
Te érzelmet akartál belevinni, ő meg nem, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!