Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki, amiért egy 16 éves lánnyall szexcsetelt a párom?
Tegnap este fölkeltem, és ő még a laptop előtt ült. Nem szokott ilyet csinálni, odamentem, és nem zárta be időben a lapot, és láttam, hogy egy másik lánnyal beszélget. Számon kértem rajta, hogy ki ez a lány, azt mondta csak egy ismerős. És kérdeztem mi olyan fontos megbeszélni valója van vele, hajnali egykor? Nem válaszolt rá, úgyhogy fogtam a laptopot, az ölembe tettem és beleolvastam a beszélgetésbe. Kikerekedett a szemem, mikor láttam, hogy miről van szó, ő meg csak fogta a fejét, rám sem nézett. Konkrétan szexcseteltek. Visszadobtam neki a laptopot, visszamentem a hálóba, és bezártam az ajtót, mondom mellém be nem fekszik ezek után. Aztán mondta ott nekem, vagy fél órán keresztül, hogy semmit nem jelent neki az a lány, csak egyszeri alkalom volt, engem szeret, és senkire nem cserélne le, főleg nem egy ilyen lányra, ne haragudjak, stb.... Azóta hozzá se szóltam.
Szerintetek jogos a kiakadásom? Ti mit tennétek? Megbocsátanátok? Egyáltalán mi késztethette arra, hogy ezt tegye?
Én 20, ő 27 éves.
Mindegy hány évessel szexcsetel... mondjuk azt is csak sejtem, hogy ő a pasi.
Szóval ha felbukkanna a lány, szerintem nem hagyná ki
Persze, hogy kiakadnék...! Szomorú dolog ez...sajnálom...:( elszállt a bizalom! Én a helyedben még 1-2 napig tuti hozzá se szólnék...had érezze, hogy ez nem egy olyan dolog, amit egy legyintéssel el lehet intézni. Aztán leülnék vele beszélni, és még az elején nyomatékosan tisztáznám, hogy csak akkor van értelme egyáltalán leülni és bármit is megbeszélni, ha TOTÁLISAN ŐSZINTE lesz! Mondja el, hogy mi a baja, miért csinálta ezt, miért érezte úgy, hogy ezt kell csinálnia? Mióta fantáziálgat arról, hogy más nővel szexcsetelget? Kérdezz rá, hogy szerinte ezután, te, hogy tudnál megbízni benne? Mi a garancia arra, hogy a jövőben nem fog -e ténylegesen megcsalni?
Nézd a szemét miközben válaszol...figyeld a reakcióit...ha azt látod rajta, hogy tényleg rettenetesen megbánta (és nem azt, hogy te felébredtél és megláttad a beszélgetést, hanem konkrétan a tettét) akkor érdemes neki adni egy esélyt, de ha csak felszínes az egész viselkedése, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy jó ötlet -e a továbbiakban is együtt terveznetek.
:(
Kérdező, az már nagyon jó, hogy 20 évesen vagy annyira érett, hogy az ilyet helyzetet tudod kezelni.
Ez sajnos egy örök kérdés minden érett nőnek kapcsolatban és házasságban is. Az biztos, hogy ilyen még elő fog fordulni.
Idősebb nőket is meg kellene kérdezz arról, hogy ők hogyan kezelik a férjükkel a nehezebb periódusait, amikor futottak a fiatal csajok után. Az egyik legjobb módszer, ha napközben szinte állandóan ellenőrzöd, számon tartod, hogy merre jár és hova, kivel van. Az ilyen csajozógépeknek az igazi dorgálós nők kellene hosszú távon, nem az őszinte szerelmesek, becsületesek.
Jogos a kiakadás, én már pakolnám a cuccait és mehetne.
Ma egy szexchat, holnap egy félrekúrás.
Nem köszi. Az ilyen labilis pasiból nem kérnék.
Mit tennék?
Szakítanék, és valahogy visszaadnám a megalázást.
Valahogy àlnèven megpróbálnék a làny bizalmàba fèrkőzni, és minèl többet megtudni róla. A csaj tudja, hogy nem szingli pasival kezdett? Először a kiscsajjal szúrnèk ki valahogy, aztàn valamivel megaláznám a pasit. Muhahahaaa :D
Vagy csak egyszerűen dobd ki! :)
Sajnàlom a helyzetet, biztosan nem ezt èrdemled. :(
Teljesen jogosan akadtál ki.A helyedben lehet,dobtam volna ki az ablakon a laptopját,majd egy kukás zacskóba bele a holmijait és mehetne amerre látna.
22/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!