Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan akadtam ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy sráccal aki messze lakik és emiatt csak szex lehetett volna köztünk. Én ezt elfogadtam, azonban az utóbbi időben nagyon elkezdett zavarni, hogy csak este ír. Látom, hogy aktív, de napközben akkor sem válaszol. Csak a 20:00-24:00ás intervallumban. Ma megmondtam neki, hogy szerintem ennél többet érdemlek, akkor is ha csak szexről van szó. Erre kiakadt, hogy gyerekes vagyok, meg hogy mindenkinek csak este ír, stb. Először úgy álltam a dologhoz, hogy izgi, meg tök jó lesz randizni egy idősebb sráccal, meg szexelni vele. De utána belegondoltam, hogy ha csak ennyire vagyok fontos neki akkor kb egy guminővel érhetek fel a szemében. Lehet, hogy én vagyok naív, de szerintem attól, hogy valakik csak szeretők, még kereshetik a másik társaságát, mivel valószínűleg kedvelik egymást. Szerintem akinek számítasz az fog keresni napközben is és nem csak késő este...
2018. jan. 12. 15:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Tok mindegy, mirol volt szo, ha kapcsolat lenne, akkor is lehetnek egyeb dolgai, feltehetoleg napkozben dolgozik, jo esetben 4-5 oraig, rosszabb esetben estig, aztan lehet melo utan edz, furdik, foz, mittomen, haverozik, es este 8 korul jut el oda, hogy a messengert baszkuralja.
2018. jan. 12. 16:28
 12/20 anonim ***** válasza:
94%

Nem jogosan.

Még párkapcsolatban sem elvárható, hogy valaki munka, tanulás közben írogasson, nem hogy egy szexkapcsolatban.

2018. jan. 12. 16:38
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

Még csak nem is találkoztatok, nem is akarok egymástól semmi komolyat, de már rá akarsz telepedni és kikéred magadnak, hogy nem minden szabadidejében az a legelső, hogy neked írogat és szórakoztat.

Valóban gyerekes a hozzáállásod.

2018. jan. 12. 16:53
 14/20 anonim ***** válasza:
95%

"szerintem attól, hogy valakik csak szeretők, még kereshetik a másik társaságát, mivel valószínűleg kedvelik egymást. Szerintem akinek számítasz az fog keresni napközben is és nem csak késő este"

Na ezért nem kéne 18 évesen, totál éretlenül szexkapcsolatosdit játszani.

2018. jan. 12. 16:56
 15/20 anonim ***** válasza:
5%
Tanulópénz... gyönyörűen csináltál magadból élő, ingyenes szexuális segédeszközt. Remélem tanultál belőle. Tartsd már egy kicsit többre magad.
2018. jan. 12. 17:18
 16/20 anonim ***** válasza:

18 évesen egy 27 évessel dugatod.

Hányinger viselkedés egy ép, hogy nem kamasz lánytól....Szomorú.

2018. jan. 12. 17:22
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

" Először úgy álltam a dologhoz, hogy izgi, meg tök jó lesz randizni egy idősebb sráccal, meg szexelni vele. "

Meglátszik,hogy egy éretlen kis picsuszka vagy, aki becsurrant attól,hogy egy idősebb bácsi "felfigyelt" rá.

Hahó, csak egy gyerek vagy, aki ürítőzsákot csinál magából. Ennyire tartod magad, és ő is téged.

2018. jan. 12. 17:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Te arra gondoltál hogy közelebbi barátság extrákkal, ő meg egy-két menet. Ez van, semmi jogod kiakadni rá, mert nem randikat terveztetek, vagy ilyesmi, hanem csak szexet. Akkor minek írogasson neked? Keress magadnak a közeledben egy olyan srácot akivel beszélgethetsz és csinálhatod is.
2018. jan. 12. 17:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Majd meg beszelgetni is fog az automata marok marcsival :"D. Tudd a helyedet, ha ingyen prostinak allsz.
2018. jan. 12. 20:03
 20/20 Lifeishard ***** válasza:

Nem akadtál ki jogosan, és ezt nem azért írom, mert hímsoviniszta vagyok.

Majd ha idősebb leszel és "csak szex" alapú kapcsolatod lesz,

a) megérted, mit is jelent ez;

b), ha pedig többet akarsz kihozni belőle, tudni fogod, hogyan csináld ;).

32/F

2018. jan. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!