Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Mar hetek ota elhivott randizni de megse talalkoztunk mert sose ert ra. Ma ram irt hogy mit csinalok ma? Mondtam hogy nem fontos a programom es talalkozhatunk erre irta hogy neki holnap jobb... irtam hogy nekem a holnaphoz at kell szerveznem a napom de nem gond, csak akkor beszeljunk meg valami fixet, erre azt mondta majd holnap megbeszeljuk mert nincs a fejeben az osszes menetrend es most nem tudja... irtam neki hogy inkabb hqgyjuk mert ez szerintem komolytalan es nem fogom egy ilyen miatt atszervezni a napom ha vegul mem lesz belole semmi...
2016. szept. 3. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Nem. Nyilvánvaló, hogy eddig sem akart veled találkozni, te voltál olyan buta, hogy tovább foglalkoztál vele. Magadra vess.

Dante

2016. szept. 3. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Aki ennyi idő alatt nem bírja megoldani a találkozást, azt pont annyira érdekled. Ne bánd.
2016. szept. 3. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Jogosan. Szerintem hagyd a francba. Csak tologat ide oda. Két ilyen húzás után hagytam volna a francba.
2016. szept. 3. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!