Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan látom, hogy nem éri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan látom, hogy nem éri meg ilyen fiúval foglalkozni?

Figyelt kérdés

Egy fiúval úgy volt hogy találkozunk, de nem tudtam elmenni a megbeszélt találkozóra. Így azt mondta engeszteljem ki teával nálam. Mondtam neki,hogy na nálam tuti nem még nem is láttam. Aztán mondta h menjünk el kávézni. És közben egy csomoszor szóvá tette, hogy akkor a tea helyett most ezt a kávézást te álld és kifizeted az enyémet is.

Hát ez szerintem kicsit erős..

Ezen kívűl jól elbeszélgettünk meg minden...

A végén azt mondta hogy na jó én fizetem a tied te az enyém. De nem.volt.nála.apró szoval bankkartyaval ugye kifizette az.egeszet, mert ugy volt a szamlan kulon mar nem tudtuk volna.

Aztan kimentunk es elkerte az arat tenyleg odaadtam es ennyi volt.

De nekem ez borzalmasan kellemetlen volt.

En nagyon keveset koltok. Egy heten kb. Egy ezresbol elek. Es ha az ovet is kifizetem az mar 1200 ft... egyetemista vagyok elsos, o mar 24 eves en 20. Ő dolgozik en tanulok.

Fiúk miért nem vagytok 500ft-ot kepesek kifizetni? Miert kellett ilyen kellemetlem helyzetbe sodornia. Vagy velem van a baj? Ez tokre normalis?:D:|

2018. márc. 2. 00:08
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
Gusztustalan, amit csinált. Alapból már a tea nálad szöveg is rámenős, gáz volt, de ez a “jó elmegyek, de te állod” rész meg egyenesen pofátlan. Tuti egy lehúzós sóher, egy igazi férfi sose mondana ilyet. Építs le vele minden kapcsolatot, egy ilyen mellett csak szívnál.
2018. márc. 2. 05:33
 12/29 anonim ***** válasza:
25%

Elképzelem, ahogy a következő randin beültök valahova, senkinél nincs egy fillér se, és nézitek egymást, hogy fizessen...

A srác előre szólt, hogy következő esélyed akkor van randira, ha te hívod meg őt. Te meg azt hiszed, hogy viccel...

Heti egy ezresből élsz: semmilyen közös programot nem fogsz tudni állni. Vagy mindent a fiú fizet, vagy nem csináltok semmit. Neked annyi nem fér bele, hogy ha meghív moziba, akkor a popcornt és a kólát te fizesd.

A fiú viszont szemmel láthatóan nem egy ifjú milliomos, aki támogatói kapcsolatra vágyik egy fősulis lánnyal... Ő a fele-fele fizetés híve. Ezzel önmagában nincs is semmi baj.

A baj ott van, hogy te nem tudod állni a saját részed, és eleve úgy mész oda, hogy majd a fiú dolga fizetni. Felnőtt nő vagy, nem kisgyerek! Sose indulj el úgy randira, hogy nem tudod fizetni a saját részed, vagy visszahívni hasonló összegben, és nincs nálad elég pénz, hogy hazajuss!

Egyébként ne törd a buksid: biztos vagyok benne, hogy a fiú nem akar következő randit.

2018. márc. 2. 06:30
 13/29 anonim ***** válasza:
69%
#12 A srác nem a fele-fele fizetés híve, a saját részét is kifizettette a lánnyal. Baromi szánalmas. Én mondjuk alapból el se mentem volna úgy kávézni, hogy előre meghívatja magát, milyen lehúzós duma ez már? Soha nem hívnék meg pasit sehova. Legyen már ő a férfi...főleg úgy, hogy ő már dolgozik, a kérdező meg még csak egyetemista.
2018. márc. 2. 06:45
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak az erthetetlen, hogy az elozmenyek utan miert randiztal vele.
2018. márc. 2. 06:50
 15/29 WheneverYouWant ***** válasza:
68%

Ez egy idióta.... Ő akart veled találkozni... tiszteljen már meg annyival hogy nem sodor költségekbe...

Egyébként vessenek magukra a nők meg ezek a Coelhós baro>ságok... Én férfi ként már többször szembesültem azzal hogy az első randin egy pár száz forintos dologra nem lehet meghívni az illető lányt mert azt hiszi hogy én ezzel meg akarom venni...

Személyes tapasztalatokon múlik ez az egész hogy ki mennyit enged elsőre és hogy szeretné anyagilag rendezni... Első látásra ez a gyerek 1000 forintért még a saját anyját is... vannak ilyenek... messziről elkerülném a helyedben.

28F

2018. márc. 2. 07:04
 16/29 anonim ***** válasza:
82%

#13:

Előre szólt a srác, hogy akkor lesz randi, ha a lány fizet.

Ez az a pont, amikor vagy nemet kell mondani a randira, vagy elmondhatta volna őszintén, hogy nincs pénze meghívni.

Van B és C lehetőség is. B: megbeszéli, hogy találkozzanak egy parkban, szívesen visz forró teát meg két párizsis zsemlét, de nem hív fel egy idegent a lakására.

C: nem oda kell beülni, ahol 600 ft egy nyamvadt káve.

Első randin a fiúnak illik fizetni. Lehet, hogy a fiú megunta, hogy mindig fizet, második randi nincs. Csak potyázni akarnak a csajok.

Egyértelműen azt akarta, hogy a kérdező bizonyítsa be, hogy komolyan érdeklődik iránta, nem csak kifizettetni akarja a napi kávéját, aztán lelép.

Ez nem sikerült.

Valószínűleg csalódott a srác, és nem akar folytatást.

De még egyszer: ő előre, még a randi előtt jelezte, hogy a csaj fizet! Ennek ellenére fogadta el a meghívást a kérdező.

Utána pedig nem akarta fizetni a saját fogyasztását se.

Neki nem ér meg 500 forintot a folytatás?

2018. márc. 2. 07:13
 17/29 anonim ***** válasza:
64%
#16 Az tény és való, hogy ezek után minek ment el a kérdező a randira és miért csodálkozik, hogy a srac nem fizetett, hisz előre szólt, hogy nem fog. Viszont az továbbra is szánalmas, hogy a pasi nem képes egy 500 forintos kávét kifizetni egy lánynak. Ha pedig arról van szó, hogy minden lány felszívódik az első randijai után(ezt amúgy honnan vetted?), akkor annak is valami oka lehet, hogy mindenki menekül tőle.
2018. márc. 2. 07:26
 18/29 anonim ***** válasza:
79%
Elég szánalmas dolog volt visszakérni a kávé árát, eszembe se jutna ilyesmi,ha eljött az első randira a nő ha nem,ha lesz folytatás,ha nem.
2018. márc. 2. 07:51
 19/29 anonim ***** válasza:
93%
Voltak jelek hogy egy idiótával fogsz találkozni,és nem kellene belemenni,de te nem foglalkoztál vele.Legalább tanultál az esetből.
2018. márc. 2. 08:05
 20/29 anonim ***** válasza:
20%

Írjátok itt páran, hogy szánalmas, meg hogy a srác nem tud egy kávét kifizetni, mikor a kérdező világosan leírta, hogy ki tudta fizetni mind a kettőnek az árát. Persze, elkérte a lány részét azok után, hogy visszamondta az első randit. Nem tudom, hogy a kérdező mikor szólt, de ha idejében, akkor biztos vagyok benne, hogy nem kéri a kérdező fogyasztását vissza a második randin. Ezer forintból egy egyetemista egy hétig NEM ÉL MEG ! Ez egy kamu.

31/f

2018. márc. 2. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!