Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe ejtettem egy egyéjszakás lányt, meg akarja tartani a gyereket, semmi nincs köztünk, kell gyerektartást fizetnem?
Üdv!
Összejöttem egy csajszival, lefeküdtünk és teherbe is esett. Semmi sincs köztünk, csak egy kaland lett volna.
Csak a nevemet tudja semmi mást. Most meg akarja tartani a gyereket én persze nem. Ha megszületik, akkor kell majd gyerektartást fizetnem? Hogy működnek ezek a dolgok?
Megverted? :)
Akkor viszont ha a kedves szüleid nem magyaràzták el neked, akkor én megteszem.
Egyéjszakàs kapcsolatban nem fekszünk le a màsikkal gumi nélkül. Pont. Vagy nem kúrsz, ennyi az egész.
Különben mèg lehet pár ilyen paràd, illetve tàrt karokkal vár a nemibeteg gondozó. Nagy élmény lesz.
Szívesen.
# 64
Te láttad, hogy nem húzott gumit?
Mert nem említette.
Utolsó :
Ha olyan gumit húzok, amit én vittem, és levételkor én dobom ki, akkor minimum körberöhögöm a csajt ha azt mondja nekem, hogy teherbeesett.
Jó, jó tudom, nem 100%-os védettség. De azért nincs nagy valószínűsége...
Hát ez azért nem egészen van így, kedves utolsó!
20 hetes terhes voltam mikor a vőlegényem úgy döntött, hogy bocsi, mégse, és egyszerűen meglépett.
Addig egy fillér gyt-t nem kaptam, amíg a bíróságon DNS teszt bizonyította, hogy az övé (mert a hülyéje majdnem azt is letagadta, hogy ismer, holott a lakcímkártyáján a tartózkodási hely még mindig az én lakásom volt)
Mondjuk elnyúlt a képe amikor a bíró elrendelte a tesztet :)
Majdnem egy éves volt a lányunk, mire minden tisztázódott, a tartásdíjat meg fél évre visszamenőleg lehet csak kérni.
A másik dolog amire rámutatnék az az, hogy nem tudsz statisztikát értelmezni.
Bár a 70%-ra nem volt google találat, de tegyük fel, hogy igaz.
Akkor ez az adat azokra vonatkozik, akik kérték a tesztet, nem a teljes lakosságra.
Itt konspirálni fogok kicsit, de szerintem nem úgy kérik az apák a vizsgálatot, hogy egy reggel felkelnek és “hm. Csináltassunk ma egy apasági tesztet, mert YOLO”
hanem valamilyen ok van a háttérben (pl kiderül, hogy anyuka 10éve kefél a postással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!