Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teherbe ejtettem egy egyéjszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe ejtettem egy egyéjszakás lányt, meg akarja tartani a gyereket, semmi nincs köztünk, kell gyerektartást fizetnem?

Figyelt kérdés

Üdv!

Összejöttem egy csajszival, lefeküdtünk és teherbe is esett. Semmi sincs köztünk, csak egy kaland lett volna.

Csak a nevemet tudja semmi mást. Most meg akarja tartani a gyereket én persze nem. Ha megszületik, akkor kell majd gyerektartást fizetnem? Hogy működnek ezek a dolgok?

2018. márc. 1. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
Kérdező mi lett azóta?
2018. márc. 12. 14:10
 62/70 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem mett azota mert ez egy kamukerdes volt.
2018. márc. 12. 16:11
 63/70 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés volt, kiderült, hogy csak le akart húzni :) Csak kicsit erőszakosabban kellett kérdezni :)
2018. márc. 14. 22:47
 64/70 anonim ***** válasza:
76%

Megverted? :)

Akkor viszont ha a kedves szüleid nem magyaràzták el neked, akkor én megteszem.

Egyéjszakàs kapcsolatban nem fekszünk le a màsikkal gumi nélkül. Pont. Vagy nem kúrsz, ennyi az egész.

Különben mèg lehet pár ilyen paràd, illetve tàrt karokkal vár a nemibeteg gondozó. Nagy élmény lesz.

Szívesen.

2018. márc. 15. 04:15
 65/70 anonim ***** válasza:
20%

# 64

Te láttad, hogy nem húzott gumit?

Mert nem említette.

2018. márc. 15. 09:12
 66/70 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó :

Ha olyan gumit húzok, amit én vittem, és levételkor én dobom ki, akkor minimum körberöhögöm a csajt ha azt mondja nekem, hogy teherbeesett.

Jó, jó tudom, nem 100%-os védettség. De azért nincs nagy valószínűsége...

2018. márc. 15. 10:14
 67/70 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tervezte azt a lehúzást? Ha nincs gyerek akkor nincs pénz se... Mit mondott?
2018. márc. 15. 14:53
 68/70 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok
2018. aug. 4. 12:58
 69/70 gyuurmaa válasza:
48%
Ha a lány tudja a fiu nevét,címét,telefonját elég rámutatni neki,és a bíró elfogadja.Hosszas bírósági eljárás kell ahhoz hogy a fiú bizonyítsa hogy nem ő az apa.Ilyenkor megfordul a bizonyítás,az anya javára,és százezreket kell fizetni az ügyvédeknek,akik sokszor összejátszanak,az apasági tesztért fizetni,ami kétszázezer.Soha nem kapja vissza a vélelmezett apa a sok lóvét.A gyermeket nem lehet perelni.Hiába az anya a hülye,semmi felelőssége nincs.Ilyenkor rámutat egy másik bohócra,aki olyan hülye,vagy nincs pénze,hogy apaságit csináltasson,és fizethet más gyereke után,25 évig.Mert abban mindenki biztos lehet hogy még főiskolára is fog járni.USÁ-ban 70% az arány hogy nem a biológiai apa neveli a gyermekét.Ja Magyarországon olyan a szabályozás,ha egy nő férjnél van,autómatikusan a férj az apa.Hiába állítják mindenki hogy nem,évekbe telik mire átírják a gyermekeket az apjuk nevére.Közbe meg lehet drukkolni hogy a behajtó iroda ne árverezze el a volt férj házát.Ez is külön történet.
2022. jan. 22. 23:07
 70/70 anonim ***** válasza:
75%

Hát ez azért nem egészen van így, kedves utolsó!

20 hetes terhes voltam mikor a vőlegényem úgy döntött, hogy bocsi, mégse, és egyszerűen meglépett.

Addig egy fillér gyt-t nem kaptam, amíg a bíróságon DNS teszt bizonyította, hogy az övé (mert a hülyéje majdnem azt is letagadta, hogy ismer, holott a lakcímkártyáján a tartózkodási hely még mindig az én lakásom volt)

Mondjuk elnyúlt a képe amikor a bíró elrendelte a tesztet :)

Majdnem egy éves volt a lányunk, mire minden tisztázódott, a tartásdíjat meg fél évre visszamenőleg lehet csak kérni.

A másik dolog amire rámutatnék az az, hogy nem tudsz statisztikát értelmezni.

Bár a 70%-ra nem volt google találat, de tegyük fel, hogy igaz.

Akkor ez az adat azokra vonatkozik, akik kérték a tesztet, nem a teljes lakosságra.

Itt konspirálni fogok kicsit, de szerintem nem úgy kérik az apák a vizsgálatot, hogy egy reggel felkelnek és “hm. Csináltassunk ma egy apasági tesztet, mert YOLO”

hanem valamilyen ok van a háttérben (pl kiderül, hogy anyuka 10éve kefél a postással)

2022. jan. 23. 00:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!