Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teherbe ejtettem egy egyéjszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe ejtettem egy egyéjszakás lányt, meg akarja tartani a gyereket, semmi nincs köztünk, kell gyerektartást fizetnem?

Figyelt kérdés

Üdv!

Összejöttem egy csajszival, lefeküdtünk és teherbe is esett. Semmi sincs köztünk, csak egy kaland lett volna.

Csak a nevemet tudja semmi mást. Most meg akarja tartani a gyereket én persze nem. Ha megszületik, akkor kell majd gyerektartást fizetnem? Hogy működnek ezek a dolgok?

2018. márc. 1. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
14%

#40: Ha annyi jött le a sztoriból, hogy szegény bepalizott pasik, akkor menj már el egy ilyen anyával rendelkező családba és beszélgess már 5 percet egy így összehozott gyerekkel... Aztán gyere ide vissza és a frusztrációdon kívül talán valami értelmeset is összetudsz hozni. Köszi, pacsi.

Az ne égjen a pokolban, aki házasság előtt szexel? A csókolózó párok is gázok az utcán, mi?

2018. márc. 1. 23:33
 42/70 anonim ***** válasza:
9%

"Ha tudod, hogy a párod sosem vetemedne abortuszra, mert jól ISMERED, akkor legalább két módszerrel egyszerre védekezel és még a naptár szerint is, ami már kettő és fél."

Szerinted a párok többsége több mint egy módszerrel védekezik egyszerre? Naiv vagy...

2018. márc. 1. 23:34
 43/70 anonim ***** válasza:
98%

De az o gyereke is , mivel nem egy ember hozta ossze egymagaban. Az mar mas kerdes,hogy az anyja prosti(?),az apja meg a hata kozepere kivanja.

Itt egyetlen valakit sajnalok,az pedig a gyerek.

2018. márc. 1. 23:40
 44/70 anonim ***** válasza:
35%

-> "Komolyan gondolod, hogy csak az szexeljen, aki gyereket akar csinálni? Hol írta a kérdező, hogy nem húzott gumit? Ki is szakadhatott.. vagy lehet, hogy pont a csaj mondta, hogy "óóóó... szedek tabit"."

1) Nem, ne csak az szexeljen, aki gyereket akar. :) De ha nem akarsz gyereket, akkor legyél körültekintő és felelősségteljes - ez vonatkozik az egy éjszakás kalandokra is, ahogy erre a szitura is, hogy nem bízunk meg ismeretlenül egy védekezési kérdésben senkiben. Ide tartozik az is, hogy nem csak a nő dolga a védekezés, hanem a férfié is, tehát itt mindketten belenyúltak a kakiba elég alaposan. Nem beszélve arról, ha tényleg prosti a csaj, akkor ki tudja milyen betegsége van...

-> "#11: nem érzed az ellentmondást aközött, hogy "az ő teste" => "az ő döntése" és hogy utána viszont fizettet utána?"

2) De, érzem. Csak ezt nem én találtam ki. Ha a nő teherbe esik, akkor a férfi nem kötelezheti abortuszra, mert az Ő teste és ebben a kérdésben a pasi szava semmit nem ér - hozzáteszem, hogy ez szomorú. Mert ha a gyereket nem veteti el, akkor a férfi köteles gyerektartást fizetni. Ellenben ha a pasi akarja megtartani, a csaj ugyanúgy elvetetheti, mert az Ő teste, és ha nem akarja kihordani a gyereket, akkor ott bukott a történet. Erre gondoltam; a férfi szava ebben a kérdésben semmit nem ér, ő nem dönthet - ismétlem magam: ez szomorú.

2018. márc. 1. 23:42
 45/70 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem kamu a kerdes, es ha nem prostitol van a gyerek. Es tegyuk fel a te gyereked.

Mi lenne ha inkabb hagynad magad, es megisnerned a lanyt. Elegge fura es abszurd tudom, de vegulis ez meg egy elegge elheto dolog. Megismered, kiismered es akkor lehet, hogy mashogy tekintenel erre a dologra, meg az egesz temara.

En remelem, hogy csak egy kamu troll kerdes volt, tul durva es ellenszegukt vagy ahhoz, hogy igaz kegyen. Bar ekkora durvasagot csak akkor tanusit az ember ha pl egy total elhetetlen dolog ut be, teszem fel ha egy prostitol van. De ha nem, akkor gondolkodj el azon amit irtam a benne levo feltetelek vetelezesevel.

2018. márc. 1. 23:42
 46/70 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. márc. 1. 23:46
 47/70 anonim ***** válasza:
79%
Azert ha egy egyejszakas kalandrol van szo, a ferfi ne bizza a vedekezest a nore, igenis huzzon gumit mondjon a no amit akar. Ha nem vedekezett, az o felelossege is. Ha meg kiszakadt a gumi, hat akkor azzal zarom az ismeretseget, hogy elviszem asurgossegire bevenni egy esemenyutani tablettat. Felelossegteljesen kell szexelni. Ena dupla vedekezes hive vagyok, pedig komoky kapcsolatban elek.
2018. márc. 2. 00:47
 48/70 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk a legbiztonságosabb egyáltalán nem szexelni. :D
2018. márc. 2. 00:55
 49/70 anonim ***** válasza:
2%

Kérdező, szerezz egy ügyvédet, lehetőleg olyat, aki nem elfogult, és segít.

Hányingerkeltő az egész, és a kibszott feministák még az egyenlő jogokért harcolnak???

Hogy dgölne meg az összes olyan, aki szerint ez rendben van!!!!!

Nehogy már egy 1 perces dgásért 18 éven keresztül kelljen fizetni egy rbancnak havi nem kevés pénzt.

Undorító.

Mondok egy durva tippet, ülsz 1 év börtönt, de még mindig jobban jársz, mint eltartani egy qrvát, a döntés rajtad áll, mit teszel....

Ha ő kibabrál veled, te is megteheted vele.

Az élet egy üzlet....vagy a jog keretein belül, vagy azon kívül.

2018. márc. 2. 05:14
 50/70 anonim ***** válasza:
78%

Na kérdező, mint látod elég nagy vita alakult ki, úgyhogy kérlek, válaszolj őszintén a következő kérdésekre, hogy tisztán lássunk és ne vaktában lövöldözzünk.

1. Húztál-e óvszert, vagy bevetted, hogy a csaj védekezik, esetleg kiszálltál félúton? Hogyan védekeztetek?

2. A lány foglalkozása prosti, vagy csak leszólod, mert ugyanazt tette,amit te, azaz felelőtlenül belement egyéjszakás kalandba?

3. Biztosan te ejtetted teherbe?

Azon vitatkozunk itt, hogy kiszakadhatott-e a gumi, de közben azt sem tudjuk, húzott-e, amúgy azt fogja mondani hogy igen, akkor is ha védekezés nélkül csinálta. :-(

Én nem tudom sajnálni az ilyen pasikat. Akiket a barátnőjük ejt át, azt igen. De ha én nőként azért nem megyek bele egyéjszakásokba, mert tudom, hogy az abortusz számomra elítélendő és a saját gyerekem megölése nem morális megoldás azért hogy az én szaros kis életem jobb legyen, akkor hasonló okokból egy férfi is köthetne csomót a farkára legalább annyi időre amíg megismer valakit. Aki felelőtlen, kötetlen szexet keres, az vállalja is a következményeket.

A törvény a meg nem született gyerek jogait védi. Welocme to adulthood.

2018. márc. 2. 06:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!